Milyen autógumit vegyek?
Figyelt kérdés
Szoval kezdo vagyok, van most 195/65 R15 91H -s gumi mind a negy kereken. De nyari. Mist vettem az autot, teli gumit. vagy 4season gumi a jobb? Mit ajanlotok?2018. dec. 15. 16:33
1/3 anonim válasza:
Jóféle téli gumit :)és akkor,hogy egyszerűbb legyen cserélgetni külön felnin
2/3 anonim válasza:
Nekem good year ultragrip van a kocsin. Meglepően nagyon jól teljesít. Mindenki csúszkál, én meg simán közlekedek vele mintha mi sem történt volna, ha lekopik biztos, hogy a következő is good year lesz. De nézz ADAC tesztet és válaszd ki a neked tetsző gumit. Mindenképp téli gumit vegyél, a négyévszakos az nagyon jó latyakba, de ha már fel van fagyva az alja akkor olyan mint a nyári.
3/3 A kérdező kommentje:
azt neztem en is. meg a continental wintercontact ts 860 at
2018. dec. 15. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!