Termosztát csere után is miért nem jo a fűtés?
Opel g astra 1.6 16v benzin
98as évjárat
Termosztát csere megtörtént mert szinte a párát fujta le az ablakrol
De most is ugyanez a helyzet áll.fent
Nem jövök rá a problémára csövek nem eresztenek fagyállo fel töltés megtörtént hűtőmoso folyadékkal történő mosás megtörtént már nem tudom mire gondoljak
Üzemi hőfokot eléri de menetszél vissza visszi 80c fokra talán a hidegtől
Kérlek segitsetek mi lehet a baj 2 gyerekem van szoktunk hosszu utat járni és sajnálom őket be ültetni a hideg autoban :(
Nem mehet tönkre szerinted 1 év alatt...hát vannak olyanok amik biza kb annyit is bírnak és az áruk is tükrözi,hogy nem igazán a minőség :)
Az,hogy 80fokra lemegy.... a dízelünkbe és a benzinesünkbe 80 fok környéke az alap eset,dugóba araszolásnál felmegy 90 fokra,amúgy nem...meg attól,még a melegnek kell jönni :)
Vissza kell vinni a szerelőhöz vagy egy másikhoz és nyomozzák ki a gondot,mert hiába tippelünk itt
Ha levegősödik a hűtőrendszer, akkor lehet ilyen baj, mint ahogy írták, a legmagasabban a radiátor van. Ugyan az opel légteleníti önmagát, egy bizonyos szintig.
Nekem is vacakul fűt az opelom, de látom is, hogy a hengerfejtömítésnél jön ki a víz. :(
Francnak sincs kedve most nekiállni kicserélni. :(
Fűtéscsap is be tud szarni,ezt senki nem említette.
Szerintem ne képezd magad át autószerelőnek pláne két gyerek mellett.
Értem,akkor a jó isten szabályozza az átáramló melegvíz mennyiségét.
A magam nevében kérek elnézést 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!