Érdemes 2007-2008 körüli Smart fortwo-t venni napi kb.25 km-es ingázásra egy személynek?
A feleségemnek nagyon tetszik, napi kb. 50 km-t tenne meg vele oda-vissza a munkahelyére, főleg közúton.
Árban max. 1 000 000 ft-ot költenénk rá. Fogyasztásról sok mindent olvastam, nem tudom mi igaz. Fenntartási költségek, szerelés ára? Vagy szerintetek milyet?
Köszi!
Vegytek egy normális autót.
Lehet tetszik a feleségednek a Smart, cuki kis "valami", de nem autó, inkább csak egy burkolt robogó (de nem is moped autó, a teljesítménye nagyobb).
Tehát cuki, de a javítása drága, nem is szeretik a szerelők.
Cuki, de nem praktikus, mert oké, hogy elgurul vele dolgozni, de egy nagyobb bevásárlás után a cucc sem fér bele.
Cuki, de nem biztonságos (ha ez számít). Ezek városi közlekedésre tervezett "kabinos robogók", a karosszéria csak az esőtől, széltől véd.
Munkába járáshoz inkább egy teljes értékű kis autót vegyetek, azok között is van "cuki", ha nem akar Swiftet :-)
ha rákeresel a neten véleményekre különösen azokra amiket tulajdonosok írtak....nem valami biztató.
Én elengedném a dolgot,mert bőven van még cuki amivel kevesebb a baj és olcsóbb a javítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!