11/18 anonim válasza:
Nekem ugyan még nem volt autóm, viszont egy 116-os BMWt sűrűn vezettem, miután meglett a jogosítványom. Jelenleg gyűjtögetek az első saját autómra, ezzel kapcsolatban még csak elképzelések vannak, hogy milyen autó legyen.
12/18 anonim válasza:
Trabant 601.
A mai napig az van.
13/18 veterán vas válasza:
Fehér volt, hátulhajtós, és nagyon gyenge.
(bár akkor nekem rohadt erősnek és megzabolázhatatlannak tűnt) ;)
14/18 Mopat válasza:
Moszkvics 1500(fateromé...) majd Lada Szamara 1500 háromajtós, hosszú orrú(első amit én vettem...)
15/18 anonim válasza:
1996-os Swift. Nincs légzsák, nincs szervó, az ablakot kézzel támogatni kell, ha fel akarom húzni, baromi kényelmetlen, a kék összes árnyalata megtalálható a karosszérián, de imádom. (1 éve van meg)
16/18 anonim válasza:
Porsche 924 , 1976 évj, 1996-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!