Érdemes és logikus? Nem. Elgurulhat pár évet? Igen.
2018. dec. 13. 01:07
2/13 anonim válasza:
Melyikre gondolsz?
B4 simán, B3 már inkább hobbiautónak jó.
2018. dec. 13. 01:59
3/13 anonim válasza:
A kasznival nem szokott gond lenni, nézd meg, próbáld ki, aztán ha gurul és nem füstöl, kopog, zörög, akkor vidd el.
A baj az, hogy pénz nélküli gyerkőcök játékai ezek legtöbbször, normál használatból már nem nagyon találni ilyet sem.
2018. dec. 13. 05:16
4/13 anonim válasza:
Ha jó állapotút veszel és ráfordítod a pénzt amit igényel, akkor persze.
Más kérdés, hogy a végösszeg 3 év múlva mennyi lesz.
Én biztos (legalább) egy generációval fiatalabb kocsiban gondolkoznék. Az árkülönbséget pedig a logo cseréjével mérsékelném (értsd. A4 helyett mondjuk Bora)
2018. dec. 13. 07:21
5/13 A kérdező kommentje:
De a Borák nem jók ugye?
2018. dec. 13. 08:22
6/13 D. Brasco válasza:
Az audi 80-ak jók?
Egyebkent ilyet max akkor vennék ha nincs benne a világ összes kilometere....de ilyen nincs!Mondjuk ha valami csoda folytán mégis akadna akkor is ketszer meggondolnam,főleg a kora miatt!
2018. dec. 13. 08:33
7/13 anonim válasza:
Nekem 1989, B3 volt 2008-2012. Ez volt az iskolás autóm az egyetemen. Mikor eladtam, már nagyon gyér volt az alkatrész ellátása. Ha nem törték össze akkor nem rohad. K-jet-est messziről kerüld, ha benzinest nézel. 1.6 TD pedig a világból is kimegy legalább 2x, ha nem hajtod vagy hajtották. Az 1.9 TD is egész jó. Viszont B4 szériát vegyél 1.9 TDI-vel! Így a motorhoz lesz minden, a többi részéhez általánosságok, a ritka dolgokhoz meg járod a bontókat, vagy legyártatod (nem kerül többe :))
2018. dec. 13. 09:33
8/13 anonim válasza:
Már miért lenne ne lenne jó a Bora?
2018. dec. 13. 09:46
9/13 anonim válasza:
Bora = Golf 4
2018. dec. 13. 09:56
10/13 anonim válasza:
Míg egy vadonat új Toyota Yarissal az elektronikus kütyükkel felspécizettel egy kanyart 60 al tudtam bevenni, addig a 34 éves 1.6 td Audi 80-al 90-el. 6 mázsa téglát raksz a csomagtartóba, és vígan elviszi. A Yaris az utánfutót sem szereti. 685 ezer km van az autóban, és nem kopog a motor, pöccre indul. Galvanizált a karosszéria, nincs rajta rozsda. Jó, nem szervós, de tolatgatás nélkül megfordul a 2 sávos úton. Ezeket nem 5 évre csinálták. Vegyél bátran!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!