Mit ajánlanátok? Audi a2?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Első autómat szeretném megvenni,1 millio a max ár. Van egy 7 éves kislányom , így a biztonság nagyon fontos számomra. Városi kis járgánynak kellene, max néha balatonra lemenni ( Szombathrlyi vagyok).Igazi kis csajos kinézetű autóra gondoltam, mint pl citroen c3 vagy audi a2 ezkről tudtok valamit mondani? Vagy van valami másik amit ajánlanátok?sajnos nem vagyok otthon az autókban :(2018. dec. 11. 14:40
1/5 D. Brasco válasza:
Szerintem ezzel a két tipussal sikerült igazán magabiztosan kiválasztanod a 2legnagyobb szemetet az autóiparban!Főleg az A2-vel!
2/5 A kérdező kommentje:
Még nem választottam csak tetszenek,tudnál esetleg másikat ajánlani?
2018. dec. 11. 14:55
3/5 anonim válasza:
VW csalad. Skoda. Seat. Nem draga alkatresz es jok.
4/5 anonim válasza:
A2-t felejtsd el, piszok drága hozzá minden.
5/5 anonim válasza:
Akkor kicsit másik oldal: A2, volt a családban. 130 ezer km-t ment el nálunk, 230 körül lett eladva. Olaszországból behozott, tehát akár még tekert órás is lehetett. 1.4 PDTDI (dízel, ha a kérdező nem ismeri). Az autónak apróbb bajai voltak, de sosem állt meg az út szélén, nem kellett semmiféle drága javítást csinálni rajta. Az alkatrészei nem drágák annyira, de ha a kaszni sérül, az vad. (aluminium!) A legnagyobb baj, hogy nem nagyon lehet tisztességeset kapni már itthon.
A C3 az igazi mocsok, olyat nem vennék soha. Ócska minőségű a bele, vacak anyagok.
Én ennyiért egy szép kis Fiestát néznék, vagy egy Yarist, ezek igazán jó autók és még csajosak is lehetnek. ( Minit ne akarj venni!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!