Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtartsam, eladjam? Tanács...

Megtartsam, eladjam? Tanács kéne! (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy '92 es opel astrám.

Minkét oldalon koroodált sárvédőívekkel (típushiba) és esztétikai hibákkal a kasznin (karcok, kis horpadások, kavicsfelverődés), de hát 18 éves...nem új kocsi.

lejár róla a műszaki októberben, és hát kéne rá költeni...

úgy számoltam mindennel együtt olyan jó 50 ezer kéne (új sárvédőívek, beszereltetés, festés), + műszaki vizsgadíj....

és qurvára le vagyok égve, nincs melóm, nem tudom hogy lesz...

A kocsiért max olyan 150 ezret ha kapnák, ha eladom, viszont tehát ha vennék másmilyen kocsit, akkor ebbe az árba már benne kéne legyen az átírás is (kb 80 ezer, da attól függ hány ccm-es a másik kocsi).

családiasabb kocsi kéne, tehát nem ilyen kispolszki, meg maruti 800....

Most adjam el, és vegyek valami öregebb kocsit, vagy költsek rá kb 100 ezret, ami egyrészt nincs, másrészt pedig sosem látnám viszont?

Mit tennétek? Mindenképpen kell valami kocsi munkám miatt, ami ugyan most nincs, de ha kocsi nincs az sem lesz....

2010. jún. 27. 13:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, 50 000 forintot inkább költs rá, hiszen már ismered, tudod milyen bajai vannak, viszont főleg ilyen olcsón venni és főleg mo.-n elég nagy lutri.
2010. jún. 27. 18:30
 12/15 anonim ***** válasza:

@A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:32

Remélem csak viccnek szántad.

2010. jún. 27. 18:31
 13/15 A kérdező kommentje:

hát igen, régóta megvan, tudom mikor mi a baja, és mivel "jelez"....

a baj csak az, hogy téll nincs lóvé, ő pedig szegényke rohad, rendesen, és ezeken kívül egyéb gondok is vannak vele, tehát simán lehetne rá költeni...

Lehet maradok a megcsináltatásnál, vagy nem tudom...

2010. jún. 27. 19:41
 14/15 lodarazs ***** válasza:
Gondolom neked az autó többet ér, mint amennyit rá kellene költened, így nem kérdés, hogy mit kell tenned. A swiftet ne erőltesd. Az opel 100 X különb.
2010. jún. 27. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:
vonasd ki ideiglenesen a forgalomból és ha lesz pénzed, hozd helyre, tuti jógép lesz még egyszer belőle!
2010. jún. 27. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!