Lada 4x4-ről (Niva) milyen tapasztalataitok vannak, milyen autó?
Figyelt kérdés
Ilyent szeretnék venni újonnan vagy használt 1-2 éveset, arra vagyok kíváncsi, hogy érdemes-e.2018. dec. 5. 08:33
1/10 anonim válasza:
Terepre jó. Am kėnyelmetlen, sokat eszik. A cėgnėl volt egy új. Annak pár elektromos hibája is kijött egy ėv alatt. Összessėgėben igyanaz mint a rėgi. Varosba, közútra (folyamatosan) nem ajánlom. Ha terepen használod leginkább akkor tökeletes.
2/10 D. Brasco válasza:
Kb 50éves technika!Igénytelen terepjáró képessége legendás,de egyebkent valami borzasztó kényelmetlen,a gatyádat megeszi,az összeszerelési minőség meg a felhasznalt anyagok továbbra is a béka segge alatt!
3/10 anonim válasza:
Semmiképpen sem, nagyon silány minőségben összerakott autó, terepen sem olyan nagy Isten, egyébre pedig semmire sem jó. Ehhez képest pedig irtó drága szerintem. Ettől sokkal jobban jársz, ha veszel egy 25 éves Mitsubishi Pajerót például, az is sokkal jobb választás.
4/10 anonim válasza:
Ipari hulladék, jó nyilván terepen nem rossz, de pont most kerültek fel a videók, hogy egy Duster is tud annyit, viszont minőségre hulladék, mindig van valami baja, szerelgetni kell stb
5/10 anonim válasza:
Melósautónak, terepezésre jó lehet.
Normál személyautónak nem ajánlanám. Akkor már inkább egy duster.
6/10 A kérdező kommentje:
Eltekintve a felhasznált anyagoktól meg kényelemtől, amúgy maga az autó mennyire strapabíró?
2018. dec. 8. 14:32
7/10 anonim válasza:
Nem is a felhasznált anyagokra értettük azt, hogy trágya, hanem műszakilag. Ezzel nincs olyan, hogy mész 1000 km-t, és nem kell legalább a csavarhúzót elővenned közben, mindig lesz valami baja. És a terepképességétől sem kell annyira elájulni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tehát akkor nem jó ötlet megvenni! Helyette mit érdemes venni ami strapabíró, nem kell kényeskedni vele és (viszonylag) olcsó is?
2018. dec. 9. 14:40
9/10 anonim válasza:
Suzuki Jimny, Samurai, Vitara, nagyon jó kis terepjárókat gyárt a Suzuki, és mindegyik megbízható. Vagy a Duster, terepképességei meglepően jó, és minden egyébre is használható.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Őszintén szólva nem hittem, hogy ennyire rossz autó a lada, valamiért jobbnak hittem.
2018. dec. 10. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!