Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire veszélyes így autót...

Mennyire veszélyes így autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Használtan venneg egy autót, minden tökéletes rajta, csak annyi a bajom, hogy külföldi okmányokkal rendelkezik.

2018. dec. 4. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Mekkel venneg.
2018. dec. 4. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy átpapírozással plusz egy regadóval veszélyesebb.
2018. dec. 4. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Bocsánat,de sosem tudom megérteni,hogy miért kell külföldről kocsit venni,amikor minden másodig sarkon roskadásig állnak az eladó autókkal tömött telepek,meg a net is tele van mindenféle eladó kocsival.
2018. dec. 4. 17:36
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
én se értem ezt a külföldről kell kocsit venni mániát, a haverom is 3 napig járta Ausztriát hogy kocsit vegyen, persze nem jött ki jobban egyáltalán.
2018. dec. 4. 17:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, de ezek szerint félreértettétek. A jofogason találtam az autót, csak külföldi okmányokkal árulják.
2018. dec. 4. 18:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedben utánajárnék hogy mennyibe fájna neked a honosítás, plusz regadó, meg az összes többi költség. Azt megsúgom hogy ilyen esetben még szigorúbban átvizsgálják az autó műszaki állapotát, és ha valami olyan rejtett hibát találnak amiről az eladó sem tud, mert ilyen sajnos megeshet akkor már lehet fájdalmas kiadás.

Azt javaslom hogy az autó árát plusz ezeket számold bele, meg szerintem fékbetét csere, vezérlés csere olajcsere és társai árát is számold bele, és ha látod a végösszeget már lesz összehasonlítási alapod hogy megéri-e azt a külföldi okmányos autót megvásárolni, vagy veszel egy eleve magyar papírokkal rendelkező autót picivel drágábban. De ha csak az árkülönbségek mondjuk 30-50 ezer forintosak tehát ha magyar okmányost látsz kb 50 ezerrel drágábban akkor szerintem kár ez a hercehurca, de ez is csak az én véleményem.

2018. dec. 4. 18:21
 7/12 anonim ***** válasza:

3 vagyok,

Néha úgy érzem,mint amikor Apám mesélte,hogy az 50-es években agyonvariáltak egy kocsi vásárlást,100-szor meggondolták,megéri e,gumik állapota,stb,jajj úristen,mintha ma ezekkel a külföldről behozott kocsikkal ugyanez a homározás lenne.

Én 2009 ben megnyitottam a hahu oldalt,fél óra alatt vettem egy kocsit,ami a mai napig megvan,szeretem,munkaeszközöm,sok gond nincs vele,és ennyi.Mellette pedig értelmes dolgokba fektetek be.A mai fogyasztói társadalomban kell venni egy viszonylag jó és olcsó tragacsot az első kereskedőnél és csá.Amennyi időt,energiát ráfordítasz ezekre a külföldi ügyintézésekre,az idő alatt százezreket kereshetsz más munkákkal.

2018. dec. 4. 18:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Bocs, nem jofogast hanem használatot akartam irni
2018. dec. 4. 18:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Vannak buktatói a külföldi papíros autóknak, de ennek a neten tudsza legjobban utánanézni. Sok cikk foglalkozik ezekkel, csak rá kell keresni.
2018. dec. 4. 19:15
 10/12 anonim ***** válasza:

"Bocsánat,de sosem tudom megérteni,hogy miért kell külföldről kocsit venni,amikor minden másodig sarkon roskadásig állnak az eladó autókkal tömött telepek,meg a net is tele van mindenféle eladó kocsiv"

Kint csak kicsit jobbak az utak, egyszer menj ki. Kint a kereskedő utolérhető, nem úgy, mint itthon.

2018. dec. 5. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!