Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire veszélyes így autót...

Mennyire veszélyes így autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Használtan venneg egy autót, minden tökéletes rajta, csak annyi a bajom, hogy külföldi okmányokkal rendelkezik.

2018. dec. 4. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én már vettem így autót, pár éve. Behozták Németországból eladásra. Megnéztem, tetszett, kifizettem az előleget, az eladó intézte a honosítást, és minden papírmunkát. Az egész meg volt 2 nap alatt. 3 nap múlva, magyar rendszámmal, nevemre szóló forgalmival vettem át az autót, akkor fizettem ki a vételár hátralevő részét. Igazából nekem sokkal egyszerűbb volt, mint hogyha magyar magánszemélytől vettem volna. Egyébként azért választottam ezt a megoldást, mert a keresett típusból nagyon keveset adtak el Magyarországon, azt is sokkal szerényebb felszereltséggel. Hogy műszakilag mennyire kockázatos? Nyilván "nyugaton" is vannak széthajtott autók, ezt mindenki döntse el maga, illetve a szerelője, akivel átnézeti.
2018. dec. 5. 11:45
 12/12 imnard ***** válasza:
Nagyobb eséllyel lehet ráfaragni külföldről behozott autóra, mint itthonira. Itthon is nagyon meg kell nézni a műszaki állapotát, papírjait-előéletét, kitől veszed, de a kinti autónknál mégjobban, ami nehezebb ügy. Divat lett a külföldi autók honosítása, sajnos a legtöbbje hamar szemét lesz, ami itt marad a nyakunkon. És elárulja azt is, hogy az emberek mennyire olcsók tudnak lenni, mennyire le tudnak süllyedni, mikor a tizenakárhány éves, itthon is pár százezres kocsikat kintről behozzák be. Azokat ingyen szerzik be? + még ha ez jobb kormányos is, az már szinte hazaárulás
2018. dec. 5. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!