Roli96 kérdése:
Mitől lehet ilyen szine az olajnak?
Figyelt kérdés
Automotorrol penne szo, a nivon rendes szine van az olajnak de a beöntő nyiláson van narancssárgás szinű trutyi, az mitől lehet?2018. dec. 4. 09:29
1/5 anonim válasza:
Mikor volt olaj cserélve a kocsiban?
2/5 anonim válasza:
Rendszeresen jársz rövid távon? Vizes emulzió szokott oda kicsapódni.
3/5 A kérdező kommentje:
Pár napja vásároltam igy nem tudom mikor volt cserélve, de a héten lesz lecserélve, az a biztos. A vizes lecsapodás lehetséges. Motornál akkor volt ilyen mikor a hűtőviz keveredett az olajjal.
2018. dec. 4. 23:07
4/5 anonim válasza:
Nem hűtővízre gondolok. A motorban a vízgőz is egy égéstermék. Ami valamennyire bele kerül az olajba is. Ha jól át tud melegedni a motor és hosszabb távon mész vele, ez simán ki tud párologni. Rövid távokon meg csak felgyűlik és a téli hidegben ki tud csapódni. Nem kell hozzá nagy mennyiség, elég pár csepp. Szerintem próbáld meg, hogy elmész vele egy hosszabb távra! Legalább 50-60km, de inkább több. Hajtsd is meg egy kicsit és elvileg el kell tűnnie ennek a kicsapódásnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Mentem vele hosszabb távot(600km) az eset fent áll, letöröltem az olajbeöntőt de ujra rajta van ez a vaj szinű anyag.
2018. dec. 13. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!