Amikor használtautót veszel számít a szine?
Számít :)
Persze nem fogom megvenni a rosszabbat a jobb színe miatt. De nem akarok fura, feltűnő színűt. Szerencsére eddig sikerült mindig könnyedén feketét vagy fehéret találni. Nyilván nem véletlenül, azért ezek gyakoribbak, mint a hupilila.
Igen, számít!
kéket vagy feketét akartam
Nincs nagy választék abba az autóba amit kinéztem, miután a dízelek kiestek 17-23 db között mozgott a kínálat, a megfelelő teljesítményű és felszereltségű már 3-5 db és majd 1 éven keresztül. Összesen 2 db volt ami színbe is tökéletes lett volna, az egyik motorhibás a másikba meg mint égen a csillag annyi hibakód volt a befecskendezőktől kezdve minden... Hát így lett egy nagyon jó állapotú sárga + fekete autóm amit nagyon hamar megszoktam és 1 hónap után már kifejezetten tetszett a színe mert könnyen kiszúrom :D Már át se akarom fóliáztatni
Nekem van konkrét preferált színem, illetve még néhány szín, amit teljesen elfogadhatónak tartok.
De alapvetően az állapot fontosabb, mint a szín.
Ugyanakkor nyilván valami rettenetes színű autót csak akkor vennék meg, ha az állapot és ár úgy aránylana egymáshoz, hogy legfeljebb egy fóliázás még beleférjen.
Igen, számít.
Viszonylag ritka autóm van, tudtam, hogy fekete/szürke stb. nem jöhet szóba. Fehérben nagyon jól mutat a kocsi, így fehér/kék/zöld jöhetett csak szóba
Igen.
Nem lóverseny az autóvósórlás. Ha épp nem találok olyat ami minden szempontból megfelel (szín, felszereltség, motor, nem utolsó sorban az állapot) akkor mejd lesz másnap, vagy jövő héten, vagy fél év múlva. Ráérek kivárni.
Legalábbis én így voltam vele. Igaz ugyan. hogy csaka legelső saját autómat vettem használtan.
Csak annyira számít, hogy az adott autó nézzen ki jól abban a színben. Hupililát akkor se vennék, ha az lenne a legjobb, és az lenne a legolcsóbb.
Az előző autóm pezsgőmetál volt, nem az a kedvenc színem, de annak az autónak jól állt.
Feketét csak akkor vennék, ha jó állapotban van, vagy ha az adott típusnak nagyon jól áll, mert amúgy nagyon kényes szín.
Új autót vettem nemrég, szürke és kék volt a 2 kiszemelt, de kék lett. A kék a kedvenc színem, de a szürkén is elgondolkodtam, mert az adott típusnak nagyon jól állt.
Számít, de nem elsődleges. Így én olyan színűt vettem, amit a mai napig utálok (sötét bordó).
Az autó vétel kori állapota annyira kiemelkedő volt, hogy nem akartam tovább keresgélni csak azért, mert a szine nem tetszik. Ezt egy ideig bántam utána, mikor láttam más, praktikusabb és számomra szebb színben is. Kb. két év telt el mire már nem undorral nézek rá, csak simán úgy, hogy ez egy csúnya színű tárgy, hiába vágytam rá, nem olyan lett (a színe), mint amilyet akartam, de legyen ez a legkisebb baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!