Miert van olyan hangja a guminak menet közben mintha le lenne engedve? Nagyon hangos.
Figyelt kérdés
Teli gumi. Most kezdte ahogy bejöttek a mínuszok. Nem er hozza semmi, de nem is olyan hang. Inkabb mint amikor tok lapos. Akkor hallottam hasonlót. Vajon merjek igy menni vele?2018. dec. 3. 07:36
1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem! csak az egyik hatso csinálja.
2018. dec. 3. 07:40
2/10 anonim válasza:
Hankook icept rs2-m van.
Közel olyan hangja van, mint lada niván a terepguminak.
Szokd meg!
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt. Most mitől lett. Mintha valami nyomnáössze a gumit. Mem tudom hogyan leirni, de minha préselődne. Mint mikor lapos gumival mész. Az autó nem jelez vissza semmit.
2018. dec. 3. 08:07
4/10 anonim válasza:
elmész egy gumishoz és elmondod a problémád
6/10 anonim válasza:
Vagy tényleg fújtatni kell bele, de lehet hogy kötött forgás irányú és fordítva van feltéve.
7/10 anonim válasza:
Fűrészfogas kopás, nyugodtan mehetsz vele.
Ha megsimítod az gumi felületét mindkét irányban érezhető.
Jellemzője, hogy mindíg a hátsó tengelyen lévő gumikon jelentkezik, általában kis terheléssel üzemeltetett autókon.
Vagy előreteszed, vagy megcseréled a jobb bal oldalt, és javulni fog.(tudom, hogy nem ajánlott forgásirányt váltani a gumikon, de semmi baja nem lesz ettől)
8/10 anonim válasza:
A téli gumik eleve hangosabbak mint a nyárik általában (90%) ha a gumi már öreg akkor keményebb az anyaga egyrészt, másrészt a mintázata is tagoltabb a télinek, tehát hangosabban gördül. Akkor nagyon feltűnő a zaj mikor cserélik a nyárit télire. Ettől mehetsz nyugodtan, de ha idősebb a gumi akkor számíts rá hogy hosszabb lesz a fékút és kanyarodni sem tudsz olyan sarkosan mint egy jól tapadó gumival.
9/10 anonim válasza:
"csak az egyik hátsó csinálja".
Ezt miért nem olvassátok el mielőtt itt hülyeségeket írtok.
10/10 A kérdező kommentje:
Fény derült a titokra: 0 levegő volt a gumiban. Mivel ez defektűrő gumi ezért nem is látszódott rajta. Azért köszönöm a javaslatokat es a segítséget!
2018. dec. 4. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!