Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E vagy CLA Merci képvisel...

E vagy CLA Merci képvisel nagyobb presztízst?

Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Évjárat? Felszereltség? Motor? ...
2018. dec. 1. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Ez most vicc? A CLA egy kis divatszedán, az E klass pedig mai napig az egyik legkomolyabb, legelegánsabb limuzin.
2018. dec. 1. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Egy 1000 eves szetrohad e merci a presztizs, en is azzal lomizok, miota megvan fárajónak hívnak
2018. dec. 1. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Mondd hogy ez a kérdés csak vicc!

A CLA egy női kompakt kis akármi.Az e-osztály meg egy qrva drága batár,amit általában üzletemberek hajtanak.

2018. dec. 2. 07:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk E osztály alatt azért elég kérdéses néhol a Mercedes jel az autók orrán. Magát a presztízst mind a kettőtől megkaphatod ha csak az orrán lévő csillag a lényeg, ettől függetlenül Mercit csak az E-től kapod meg.
2018. dec. 2. 10:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, hogy az E merci jóval feljebb áll, de miután szétnéztem a használtató piacon, azzal szembesültem, hogy a 3,4,5 éves hasonló felszereltségű/teljesítményű CLA, E osztály autóknak szinte azonos az ára, sőt sok esetben a CLA jobban tartja az árát.
2018. dec. 2. 12:21
 7/8 A kérdező kommentje:
200-250 modellek között
2018. dec. 2. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja hát igen, ez egy érdekes dolog. Ez azért van, mert az E-klassnak és az összes hasonló kategóriás autónak fiatal korukban olyan mélyrepülésben van az értékük, hogy fáj nézni is. Az ilyen drága, felsőbb kategóriás autók nagyon el tudnak értéktelenedni. De nézd csak meg, egy 90-es évekbeli Audi A8-ast is 4.2 V8-as motorral utánaddobnak 400 ezer forintért, míg egy 1.9 TDI Audi A3 as simán megér 700-800 ezer forintot is. És ez csak egy példa.
2018. dec. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!