Jelenleg melyik rendszámból van a legtöbb forgalomban?
Pl J K egyre ritkább míg L-t sokat látok.
Tudom ez azért is van, mert az L 4ev alatt futott ki.
De melyikből lehet a legtöbb forgalomban?
Nyilván az N P elottieket kérdem, mert azok elég frissek meg. A P 1,5 év alatt futott ki.
Valószínűleg P-ből.
Ezek maximum 1-2 éve forgalomba helyezett autók. A baleseteseket leszámítva valószínűleg még mindegyik forgalomban van.
Mindegyik kezdőbetűvel 26*26*10*10*10, azaz 676000 variáció van. Az hogy mennyi idő alatt osztják ki azt a 676 ezret, az lényegtelen.
L-bol meg sokat látok. Csak a teremgarazsunkban is a legtöbb L. Nyilván véletlen, de abból szerintem van még jó pár mert a válság előtt még veszegettek is új autót illetve az h 4 év alatt futott ki. A J K ami egyre ritkább.
Viszont tényleg szinte minden második autón P van mert ugye az tényleg meg új.
Eredetileg 2030 környékére jósoltak a kifutast. De ilyen tempóban pár év.
Melyek amik lehetnek még? S T V Z? Mit hagytam ki?
Ugye az Y az ilyen lassú(?) Jarmuveke. W X pótkocsik, U motorbicikli
A J, K nem azért ritkább, mert lassan/gyorsan futott ki, hanem pusztán azért mert régebbiek, mint az L-esek.
L-esből meg kevesebb van már, mint M-esből.
Akkor még egyszer: Annak, hogy mennyi idő alatt futott ki, semmi jelentősége nincs.
Értelem szerűen a régebbiekből tahát A-sból van a legkevesebb. Minél régebben adták ki az adott rendszámot, annál nagyobb az esély, hogy azt az autót már elbontották.
P-ből van a legtöbb, ez sem meglepő. Hiszen ez az utoljára teljesen kifutott széria. Kicsi rá az esély, hogy egy pár éve kiadott rendszámú autót elbontottak.
Ha az R kifut, akkor abból lesz e legtöbb a fenti okfejtés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!