LEmerül teljesen az autó akkumulátora?
Figyelt kérdés
Van egy suzuki swift 2006 os aminek az akkumulátora 2 nap alatt max teljesen lemerül állásában.Rámértem multiméterrel,egyesével a biztiket kiszedtem és a rádió/belső világitáshoz tartozó biztosíték kivétele után esett le a nyugalmi helyzetben felvett áram,szerintem a riasztó is arról mehet talán nem? Mit szoktak tenni a nem jól működő riasztóval? azon kívül,hogy szerelőhöz viszik? :D Én is fogom vinni,inkább csak az elmélet érdekel,hogy miért nem jó és hogy oldják meg...?2018. nov. 30. 16:49
1/7 anonim válasza:
Ez leggyakrabban a rádió tönkremenetelét jelenti. Hogy valóban erről megy-e a riasztó, konkrétan nem tudom, de ha ki tudod szerelni a rádiót, érdemes a biztosíték helyett a rádió tápját kihúzni. Ha ekkor leesik a felvett áramerősség 0.005A környékére, akkor van egy rossz hírem.
2/7 anonim válasza:
A riasztó a fluxuskondenzátorról megy, úgyhogy ezzel nem kell foglalkoznod.
A leírásodból az derül ki, hogy szerinted az akksi jó, csak valami leszívja. Általában fordítva van, az akksi nagyon gyenge ezért minden leszívja. Ha van a környezetedben egy jó akku, akkor azzal tegyél egy próbát.
4/7 A kérdező kommentje:
0.8Ampert mértem.
2018. nov. 30. 20:33
5/7 A kérdező kommentje:
Az akku biztos, h jo. Ha kivettem a biztositekot akkor 0.09 Ampert mertem.
2018. nov. 30. 20:35
6/7 anonim válasza:
Csomagtér, kesztyűtartó világítás?
7/7 A kérdező kommentje:
hát passzolom,nem tudom hogy világítanak-e ha lezárom a kocsit.De majd megnézem
2018. nov. 30. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!