Alfa GT vélemény?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok,elsősorban tulajdonosok véleményére lennék kíváncsi,mivel tudom,hogy nagyon megosztó az emberek álláspontja az Alfákkal kapcsolatban.1.9 jtd motorral szeretném venni.
Egyébként az Alfa mellett nézegettem 8.gen Honda Civiceket is,csak sajnos amik tetszenek(TYPE-S) azok jóval drágábbak,és őszintén a GT külsőre sokkal jobban megfogott.
2018. nov. 29. 19:05
1/5 anonim válasza:
Jó autók. Nincs velük semmi gond. A dízel, és a benzines is jó. DE!!! Csak is kizárólag kézi váltosat szabad venni. A selespeed váltó nagyon szar lett. Egyébként a motorolajat kell figyelni gyakran ha benzinest veszel. Ezeket egy 20 éve alfákat szerelő barátom mondta.
2/5 anonim válasza:
Elég Decent autó, hátra kicsit kevés a látótér de hát na. 1.9 jtd nagyon jó választás 150 lovas elég jól megy+ egy chip áááh.., JTS-t ne vegyél. (146 1.9 jtd-t hajtok ~190le.)
3/5 anonim válasza:
csak ne a legolcsóbbat vegyed, és nézz át rajta mindent. Alfás facebook csoportban lehet találni elég jó állapotú példányokat, ott nem tudsz melléfogni, ajánlom a belépésed! (alfa hungary.)
4/5 anonim válasza:
Az 1,9 jtd jó motor bele, az enyém 2.0 jts selespeed. Semmi baj nincs vele, ha normálisan hajtod, elvan 8 literrel, a váltó meg tök jó. Van aki szereti, van aki szapulja - én pl. szeretem.
5/5 anonim válasza:
Ár-értékben a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!