Szerintetek megvalósítható?
Itt van a tél, megjöttek a hidegek.
Az ember ilyenkor lecseréli az autója gumiját télire.
Ugye ilyenkor a gumis friss levegővel fújja fel a gummancsokat.
Azt ugye mindenki tudja, hogy az autógyártók minden grammon spórolni próbálnak a károsanyagkibocsájtás csökkentése miatt.
Én is gumicsere előtt állok, így hát arra gondoltam, kreatívkodok kicsit.
Így hát az az ötletem támadt, hogy a gumis szakit megkérném, hogy mikor felpumpálja a gumikat, ne friss levegőt pumpáljon bele, hanem héliumot. Ezzel csökkentve a tömeget, a kocsi tömegét, ugye a hélium köztudottam felhajtóerővel működik, a gumi hangja is vékonyabb lenne, nem olyan öblös, mint a friss levegővel lenne feltöltve. Gondoljunk csak a hélium belélegzésére, ott is milyen vicces hangja lesz az embernek tőle.
A kocsi tömege csökkenne, a gördülési ellenállás és a zajszennyezés csökkenne, a fogyasztás is kedvezőbb mértékbe mozdulna el, na meg persze a környezetszennyezés is csökkenne, nem szennyeznénk a friss levegőt gumiszagú levegővel.
A szomszéd meg irigykedhetne, mikor jönni találna az 1000- es swiftjével.
Szerintetek megvalósítható? Nem fog a gumis úgy nézni rám, mint újkapú a borjúra, mikor megkérem, hogy héliumot pumpáljon a gumikba?
Más is csinál ilyet, vagy az én önnálló ötletem ez, amit akár le is védethetnék, hogy a saját szellemi termékem lehessen?
Aha, ugyanolyan nagyszerű ötlet, mint a friss levegő csere a gumiabroncsoknál. Az sem volt vicces, ez sem az.
Egyébként nitrogénnel már töltenek gumikat, itt egy kis infó róla, hátha sikerül egy kis értelmet belédszorítani:
Nem az első kérdésed már eza gumi fujkálás,.
De szerintem menj el orvoshoz hátha van valami gyógyszer erre is, addig amíg teljesen be nem golyózol.
1. Nem értelek.
2. Köszönöm.
3. Nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!