Előfordulhat hogy a hibakód bent marad az autóban ha a hiba megszűnt?
szóval ha jól értem akkor vagy el kell telnie X időnek (ez napok, hetek vagy hónapok esetleg örökké?)
vagy ki kell töröltetnem szervizben?
Ez lehet autótípusonként eltérő, de nálam az volt, hogy x db gyújtásráadás után ha nem volt jelen a hiba oka, akkor törtölte automatikusan. Ez több hetes időintervallumot jelent.
De ha nem törlöd ki, akkor sem befolyásol semmit, hogy az a tárolóban marad még egy ideig. Ha valamelyik hibalámpa is világít, és következő gyújtás ráadásakor is égve marad, akkor még jelen van a hiba oka is. Legalábbis nálam így volt.
egy szó sem volt arról hogy vaktában törölgetném, épp ellenkezőleg, a hibát elhárítottam és ezért is kérdeztem hogy bennemaradhat-e, nyilván ha törlöm és újból előjön akkor nem jól hárítottam el, ilyen egyszerű
nem tudom miért feltételezed hogy csak törölgetném bármikor megjelenik, annak igazán semmi értelme nem lenne, okkal jön elő ha előjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!