Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hiba kód, segitség?

Hiba kód, segitség?

Figyelt kérdés

Kivillogtattam az F astrámat és a következőket dobta:

15- hűtőközeg szenzor (erről tudomásom van a hőgombát már megrendeltem)

24- sebesség érzékelő ( érdekes mert mutatja a sebességet pontosan)

33- agr szelep feszültség alacsony

34- agr szelep feszültség magas

35- alapjárati vezérlőszelep

(1996 Astra F x14nz)

Tudmásom szerint ezekben nincs AGR......

Az alapjárati motor új cserélve lett ugyan az a tény állás....

(jelenség) :

Hidegen szépen indul

Fél melegen nehezen indul

Üzem melegen alig, de dadogva be indul

Az autó meglepően jól megy korához képest...

Köszi hogy olvastad

2018. máj. 30. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha még azokon nincs EGR szelep, akkor nem a rávaló hibaolvasóval olvasták ki.
2018. máj. 30. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Én olvastam ki itthon a diagnosztikai csatlakozón lévő balról a 3.-dik és a 4.-dik érintkezőt rövidre zártam és gyújtást rá és már villog is... Akinek van ilyesmi astrája az tudja hogy megy a villogtatás
2018. máj. 30. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Fejlemény :

Levettem az akku sarut 10 percre majd vissza tettem, utánna elindultam rá 1 percre megint felvillat a diagnosztikai lámpa , haza mentem ismét kivillogtattam de csak a 15-ös hiba kódot dobta vissza ami ugye a hőgombára vonatkozik, és semmi más, de közben az autó ugyan azt produkálja minnél melegen egyre nehezebben induk ugye... Szóval az változatlan, csak a többi hibakód eltűnt, lehetséges hogy ha kicserélem a gombát szépen fog indulni minden hőmérsékleten ? Nem hiszem... De bízok benne

2018. máj. 30. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Reméljük.
2018. máj. 30. 18:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Pénteken megjön a gomba meglátjuk milessz, viszonta helyi benzinkút szerelője azt mondta hogy szerinte kompresszió hiányos, de egy mérés pontosan megmutatná, ezt azért mondta mert átlagnál jóval több szürkés füstöt eregetett mikor indítottam de 10mp-el később mikor megtalálja az alapjáratot már nem füstöl szinte semmit csak ha nagyon pörgetem 4-5ezer fordulaton, de hát 1996-os az auto ez belefér..... És olyasmit mondott hogy azért indul egyre nehezebben minnél melegebb mert a hő hatására valami hézag lessz vagy mi és elszökik a nyomás, mert kopottak a gyűrűk, Ha valóban kompresszió hiányos mennyibe kerül a megjavítása? Ugy tudom ilyenkor gyűrűzni szokták hogy megy ez ? Anyag + munkadíj mennyi kb?
2018. máj. 30. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Maga a kompressziómérés egyszerű, olcsó és gyors művelet.

Az áráról ott kell érdeklődni, ahol csináltatod a mérést.

Költséget tekintve vidék és Bp (vagy nagyváros) között akár 2-3 szoros szorzó is lehet, így felesleges tippelgetni, a hozzád közel eső szervizeket érdemes megkérdezni.

2018. máj. 31. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!