Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 307 sw panorámatető...

Peugeot 307 sw panorámatető vagy szélvédő beázásának javítása kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

A vezető oldali "A" oszlop belső kárpitja teljesen vizes.

Próbáltam kitapogatni a visszapillantótoll az A oszlop tetejéig száraz a tető kárpit. Néztem a szélvédő felső sarkánál az a vékony fajta gumin kb 1 cm lyuk van lehet ott ázik be?

2018. nov. 28. 01:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Jövőhéten jó időt mondanak. Ha otthon meg tudod oldani, akkor le kéne bontani a tetőkárpitot, és locsolni kéne az autót, hogy kiderüljön, hogy valóban ott ázik-e be. Ha erre nincs mód, akkor el kellene vinni egy lakatoshoz ( mondjuk így is, úgy is, mert gondolom te nem fogod tudni megoldani ezt a problémát - hozzáteszem, én sem tudnám )

Legrosszabb esetben ki kell vágni a szélvédőt, venni hozzá normális gumikédert, és vissza. A ki-be rakás a szélvédőnek ( ha nem törik ), akkor az körülbelül szerintem 20-25ezer Ft, erre rájön még a gumikéder, + ha a lakatos deríti ki, hogy hol szivárgott a víz, lehet azt is felszámolja. Körülbelül 30-40ezerre számíts alaphangon.

2018. dec. 1. 00:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a beázás helyét a bal oldali A oszlop tetejétől kb 8cm a szélvédőnél van egy kis hézag. Gondolkodtam az elasztikus tömítő pasztán de szerintem inkább egy szakemberrel újra ragasztatom az egészet.
2018. dec. 3. 04:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyilván nem gyári hibás és volt mar javítva cserelve hogy gariba megcsinálják vidd vissza kivágják a szélvédőt és visszaragasztják

egy lakatos

persze be is tömheted ha mar szétszedted ha neked megfelel

2018. dec. 27. 02:59
 4/4 anonim ***** válasza:

wusaki: A garancia nem örök életet jelent. Minden elhasználódik egy idő után. Ha pedig mostanában lett volna javítva, cserélve, akkor a tulajnak szerintem lett volna annyi esze, hogy nem ide írja ki a kérdést, hanem visszaviszi, ahol csinálták.

Mindenesetre már rég megoldódott, írta, hogy szakira fogja bízni, aki újraragasztja.

2018. dec. 30. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!