Kinek van első szélvédő fűtés az autójában? Hogyan tudom meg, hogy működik e a funkció?
Szálas esetében az uvegben látni apró fekete szálakat. Szerintem amúgy az rohadt idegesítő egy idő után, azok a szálak.
Példaként egyszer, miután lelépett a szállítóm, akkor nekem kellett kiszállítani az árut.
2006 ford kistransit. Addig nem értettem, hogy mi a baja az autóval...
Ha napo szinten használod agyleépülést kapsz tőle.
nekem volt ilyen, észre sem vettem, ha kifelé bámultam. egyáltalán nem zavaró.
azt kötve hiszem, hogy a tulaj nem tudta mi az a funkció..
keress rá a TotalCar-Népitélet lapon erre a típusra. Ott elolvashatod a véleményeket, és a hibamegállapítást is.
Szia!
Nem tudom mennyire számít bele, de nekem a 15 éves Skoda Fabia-ban van, igaz nem szálas, hanem "ráfujatós" tehát a szélvédő alatt közvetlen vannak a fúvókák, oda van irányítva direkt, de oldalt is fúj vele párhuzamosan levegőt. Párás reggelen áldomás ezért a kocsim.
Azért a meleglevegő levegőfújós rendszer kb. 40-50 éve van. :D
Amit a kérdező ír az szerintem nagyon rossz lehet vezetés közben....
Egyébként meg bekapcsolod a melegítőt és megfogod tenyérrel az ablakot belülről és ha meleg akkor jó!
(Persze nem árt nem napon állni a kocsival)
A multiméter is játszik....
amúgy meg ha pár szál el van szakadva az rohadtul nem gond, elviszed szervizbe és 3-4e forintért feljavítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!