Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek van első szélvédő fűtés...

Kinek van első szélvédő fűtés az autójában? Hogyan tudom meg, hogy működik e a funkció?

Figyelt kérdés
Készülünk venni direkt ilyen autót, nagyon menő dolog a szélvédő fűtés :) , hívtam a tulajt, azt sem tudta mi az a funkció, soha nem használta, így nem tudja, hogy működik e. Derüs 15 celsius fokban , hogy derül ki, hogy jó e eme extra?
2018. okt. 26. 06:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Fűtőszálas vagy csak fújja rá a levegőt?
2018. okt. 26. 07:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Szálas esetében az uvegben látni apró fekete szálakat. Szerintem amúgy az rohadt idegesítő egy idő után, azok a szálak.

Példaként egyszer, miután lelépett a szállítóm, akkor nekem kellett kiszállítani az árut.

2006 ford kistransit. Addig nem értettem, hogy mi a baja az autóval...

Ha napo szinten használod agyleépülést kapsz tőle.

2018. okt. 26. 07:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Fűtőszálas, idegesítő? Ez vitatható, mert van aki áradozik róla van pl. aki szídja, nem tudom melyik leszek, kiderül. Multiméterrel kiméri aki ért hozzá, addig oksa, de mi van ha csak 1 szál működik? Hogy tudom meg míg nincs jég meg pára?
2018. okt. 26. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem volt ilyen, észre sem vettem, ha kifelé bámultam. egyáltalán nem zavaró.

azt kötve hiszem, hogy a tulaj nem tudta mi az a funkció..

keress rá a TotalCar-Népitélet lapon erre a típusra. Ott elolvashatod a véleményeket, és a hibamegállapítást is.

2018. okt. 26. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
2018. okt. 26. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Én MOL Limo-ban próbáltam fűtőszálasat. Lehet hogy hosszútávon megszokod, de amikor beültem engem eléggé zavart. Inkább várnék 5percet télen hogy kipárátlanítsa mint hogy a csíkokat nézzem.
2018. okt. 26. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom mennyire számít bele, de nekem a 15 éves Skoda Fabia-ban van, igaz nem szálas, hanem "ráfujatós" tehát a szélvédő alatt közvetlen vannak a fúvókák, oda van irányítva direkt, de oldalt is fúj vele párhuzamosan levegőt. Párás reggelen áldomás ezért a kocsim.

2018. okt. 26. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért a meleglevegő levegőfújós rendszer kb. 40-50 éve van. :D

Amit a kérdező ír az szerintem nagyon rossz lehet vezetés közben....

Egyébként meg bekapcsolod a melegítőt és megfogod tenyérrel az ablakot belülről és ha meleg akkor jó!

(Persze nem árt nem napon állni a kocsival)

A multiméter is játszik....

amúgy meg ha pár szál el van szakadva az rohadtul nem gond, elviszed szervizbe és 3-4e forintért feljavítják.

2018. okt. 26. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!