Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.9 JTD Distinctive motor...

1.9 JTD Distinctive motor (dízel), jól megy, de a turbónak olyan hangja van, mint a vuvuzelának. :D Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Ez egy 150 lóerős dízel-motor, nagyon nagyon jól megy, turbó is rendesen kapcsol.

Nemrég szervizben volt, mert a hidraulikus kuplung teljesen elpuhult, de ezt rendesen megcsinálták, minden rendben van. Ismerőshöz vittem (ahol már sokszor volt az autó), 120k volt a javítási költség összesen.

A szerviz óta van egy esztétikai probléma: amikor rendesen megnyomom a gázt, a turbófeltöltőnek vuvuzela hangja van. :D

A szerviz előtt ilyen nem volt, mi történhet a motorház alatt?

2018. nov. 26. 11:36
 1/2 A kérdező kommentje:
Most megnéztem pontosan milyen hangja is van a vuvuzelának. Nos, a turbónak nem éppen vuvuzela-hangja van, hanem inkább csak egyszerűen hangosan sípol, mint amikor egy szelep leenged és közben éles hangot ad.
2018. nov. 26. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 120 lovas multijetem volt.

A turbónak a végén olyan hangja volt, mint ha kismacskák fogócskáztak volna a motortérben.

Lehet valamihez hozzálrtek, és farsot kap, vagy kifuj valahol.(Annak ellenére, hogy a kuplung nem ott van)

2018. nov. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!