Akinek dízel Ford Mondeoja van 2001-2004 közötti, hogyan kell elképzelni hogy folyton rossz a motor, kb hány kilométerrenként? Mennyibe fáj a javításuk?
Ezt a kérdést én nem tudom értelmezni, illetve értelmezni tudom, de gyakorlatilag értelmetlen.
A folyton rossz motor nem X kilométerenként romlik el, az állandóan rossz, a javítás költsége meg attól függ, mi nem működik... javítani meg minek, ha ugyis elromlik valami azonnal, hogy folyton rossz legyen a motor :-)
Nemrég az egyik Fordos csoportban témáztak erről. Az egyik csóka 900-ért árulta a teljesen felújított 2.0TDCI MK3-at. Majd 600 000 volt a motorgenerál :D
Nézd, a piac beárazza a termékeket, ez az autókra is igaz. A dízel Mondeokat fele annyiért árulják, mint a benzineseket (és szintél fele annyiért, mint amit egy korabeli Passatért) és nyilván nem azért mert mindenki tele van lóvéval...
Meg lehet próbálni kidumálni, hogy nem hulladék meg simán visszajön a szerviz a fogyasztáson, a nyomott árat nem tudod kidumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!