Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szükségem van egy üzembiztos...

Szükségem van egy üzembiztos autóra, de csak ötszáz ezrem van rá. Plusz átírás. Milyet vegyek ennyiből? Ez csak a vételár. Típusokat kérek.

Figyelt kérdés
2018. nov. 23. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Minden autó lehet zsàkbamacska,de alkalmi vétel is ennyiért( utóbbi azért ritkàbb). Mondjuk esztétikai hibás, de üzemképest kapsz ennyiért. Olyat vegyél ami tetszik, ami megfog, arra nem fogod sajnàlni a pénzt. Mert költeni mindegyikre kelleni fog...
2018. nov. 23. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
A Peugeot 206 ot felejtsd el. 2004 - től javítottak a minőségén, de a régebbi példányok nagyon rosszak. G Astrát vettem ennyiért, tip top állapotút, kereskedésből.Tudom mázlim volt, de miért ne lenne neked is az.
2018. nov. 23. 21:11
 13/16 anonim ***** válasza:
350-400ért már elég jó állapotú Swiftek vannak, némi extrával is akár. Átíratásra meg a kötelező szervízekre is marad még.
2018. nov. 23. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A régi Swift már nem opció, szinte mind rohad. Olvastam régen egy cikket, amit egy suzukira szakosodott karosszéria lakatos írt. Ő azt állította, hogy nincs rozsda mentes régi Swift, mind rohad még amit garázsban tartották az is. Nem tudom, hogy így van e, de biztosan van benne némi igazság.
2018. nov. 24. 10:06
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
A Brava mióta híres a megbízhatatlanságáról? Nekem van egy 17 éves Bravám a kopó alkatrészeken kívül csak egy üzemanyagszivattyút kellett cserélni. Tényleg megbízhatatlan. Vegyél biciklit, ha ilyen előítéletes vagy.
2018. nov. 24. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:

A felsoroltakban ki lehet fogni jót-rosszat. Van akinek bevált, akad akinek nem.

Használt autó vásárláskor nem ismerni az autó teljes előéletét, így hamar bele lehet futni kisebb-nagyobb hibákba.

Suzuki Swift... korrodált, rohad, de a blokk kimegy a világból. Persze, ha egyben van.

2018. nov. 26. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!