Megbízható autókereskedés Budapesten?
Németország....
Aki itthon nem csal, az éhen hal rövid időn belül. Mindenki benne van a játékban, maximum ki ilyen, ki olyan szinten.
alakul :)
Azért tényleg vannak fokozatok. Az első autómat kereskedőtől vettem. Hát....igen. Voltak meglepetések az évek alatt, és szerintem a kmh-t is tekerték bár az autó magyar és az is volt. De azért kereskedések között is vannak különbségek. Pl mindenki ismeri azt a bizonyos rossz hírű kereskedést ahonnan nem szabad autót venni, meg vannak helyek ahol azért ki lehet fogni nem széthajtott roncsverdákat. Az utóbbiakra lettem volna kíváncsi. Azt tudom, hogy mindenhol megy valami sumákolás.
miért akarsz kereskedésben autót venni?
használtautó.hu
5
:D Köszi, 1 hónapja bújom a hahut. Nem akarok, elsősorban magánszemélytől szeretnék venni, de mivel az elmúlt hetekben egy rakás kereskedést bejártam és nem voltak túl fényes tapasztalataim gondoltam megkérdem itt, hogy másnak bejött-e valamelyik. Amúgy a hahu tele van kereskedés által árult, külföldről behozott autóval. A legtöbb nyilván tekert órás, rejtett hibákkal. De volt olyan amit láthatóan evett a rozsda.
az mellett hogy a kereskedésekben kintről behozott tekert órás autók vannak az egyéb beszámolt, bevett autókról sem tudnak semmit és nem vállalnak semmi garanciát plusz lehazudják a csillagot is
először döntsd el milyen autót akarsz mert ha pl dizel H astrát akarsz de az nincs az ajánlott autókereskedőnél akkor tök mindegy mennyre megbízható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!