Normális ha ilyen egy oktató?
Néhányan jó magyar szokás belekötöttek a kérdezőbe, de ugye már megtanultuk, hogy Magyarországon a tanárnak/szülőnek/oktatónak mindig igaza van.
a leírásod alapján agyilag vmi nem igazán oké az oktatódnál.
de am ebben az országban a vezetésoktatók olyanok, mint a buszsofőrök: 99%-uk idegbeteg idi.óta.
most tanulok vezetni én is, 30+ felett járok. tudtam, h nincs igazán érzékem a vezetéshez, ezt előtte is mondtam neki, azt mondta, nem baj, neki az a munkája, nagyon türelmes.
-most már egyre gyakrabban türelmetlen meg káromkodik, ennyit arról, h mennyire türelmes- béna tanulóknál derül ki, mennyire jó egy oktató
-:D ja nekem még pont h nőiesebben kéne megfogni a váltót, mert állítólag "túl határozottan fogom meg"
-ez az autó túlféltés az enyémnél is megvan, 30-cal is kerülgetnem kell a legapróbb kátyúkat meg 5x elmondja mindig, h kíméljem az autót
"Máshol is ilyenek az oktatók vagy csak én fogtam ki egy ilyen nyomorultat?"
azért azt ne felejtsd el, h vezetésoktatók "csak" jól vezetnek, nem pedagógusok, és általában nem is túlzottan művelt/értelmes emberek.
simán lehet vki úgy vezetésoktató, hogy keni-vágja a KRESZ-t és az uatóvezetést, de nincs türelme a tanításhoz és pedagógiai érzéke 0.
általában azt nem érzik, h mikor kell a tanulót kivinni a forgalomba, és aztán ebből kapkodás meg rengeteg konfliktus lesz.
" Egy leejtőn még oké, de normális sík úton miért nem csinálhatom úgy? "
Az a baj az oktatókkal, hogy nem mondják meg a dolgok hátterét, csak kerepel hogy csináld amit mond. Igen, kezdőként könnyebb úgy, ahogy te csinálod. De ha lehet választani, hogy koptatod-e a féket, vagy elveszed a gázt és motorfékezel, akkor célszerű az utóbbit. Ez amúgy ki van adva az oktatóknak, hogy milyen szemléletmódot kell kialakítani. (Hogy csökkenjen a kibocsátás, javuljanak a baleseti statisztikák, stb.)
Mondjuk kicsit fura ez a probléma, mert van olyan, hogy muszáj fékezni intenzívebben. Nem lehet, hogy a kuplungozással van baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!