Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Epilepsziasok kaphatnak jogsit?

Epilepsziasok kaphatnak jogsit?

Figyelt kérdés

8 eve vagyok beteg

Abbol kb 5 szor volt rohamom ( az én hibám miatt, akkoriban sokat ittam ) de mar masfel éve nincs semmi . Dolgozok két éve konnyu fizikai munkat , mindennap , hetvegen is . Van hogy hulla faradtan le nyomok 12 orat , aztan megyek futni , stb . Szedem az orvossagot , jarok EEG -re , es mindig jo eredményt mutat . Tehat , van epilepsziam , de akkor van rohamom ha nagyon elengedem magam , es sokat iszok . De ha iszok is , csak sort , semmi mast , attol pedig nincs semmi bajom , meg masnapos se vagyok . Most jutott az az eszembe hogy szeretnek jogsit , tudok is vezetni , vezettem mar többször varosban , volt hogy meg ilyedtem mikor tanultam tolatni , es majdnem be estünk az árokba , de akkor se lett semmi bajom ..... ha sikerulne is megkapni a jogsit , csak is kipihenfem ülnek Volán mögé hogy ne okozzak balesetet . Szerintem ha jo az eredmény , akkor az orvosom bele egyezne . Hallottam olyanról , hogy az ilyen betegeknek vizsgálják a reflexét feladatokkal . En abba is benne lennek , nem erzem magam betegnek , mar .... 1 evig küzdöttem a panik betegséggel , a betegsegem miatt , de tul vagyok rajta , mindenfele nyugtato , meg pszichiáter nelkul is .

2018. nov. 21. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2021. febr. 21. 19:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen meg kaptam a jogsit, már két éve, le is vezettem egyhuzamban 600km , és minden rendben volt, autó vásárlás előtt vagyok , és azóta igen jól vagyok , a gyógyszert szedem , minden rendben van
2023. okt. 2. 00:31
 13/14 anonim válasza:

EZt jó hallani.

Gratulálok hozzá és balesetmentes közlekedést kíváok!

Harmadik voltam.

2023. okt. 2. 11:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2023. okt. 4. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!