Használt autó 1 millióig?
Figyelt kérdés
Megbízható használt autót keresek az adott árkategóriában. Havi több alkalommal (3-5) használnám nagy távra autópályán (400km / alkalom), így az 1.2-es városi cirkálók kiesnek. (mostani 3hengeres 1.2-es fabiamat cserélném)2018. nov. 20. 22:45
1/6 A kérdező kommentje:
az lemaradt, hogy nem hirdetést keresek, hanem ajánlott típusokat :)
2018. nov. 20. 22:47
2/6 anonim válasza:
Toyota corolla ennyiert kaphatsz egy megbízható darabot, Opel Astra szintén a g kategoriabol egy ujabbat 1.8 as benzinessel kaphatsz ennyiért, esetleg vw golf, termeszetesen nem a 75 lóerős motorral, aztán esetleg Honda civic szinten kicsit erosebb motorral,
3/6 anonim válasza:
400 km az semmi pályázás szempontból.
Swiftet a népnek
Mondjuk gondolom neked bem swfit kell hanem valamilyen jó autó, úgyhogy rakj még hozzá ugyam ennyit
4/6 anonim válasza:
Dízel Golf IV.
Nyilván itt a dízel VAG maga az átok, de ebben a kategóriában pláne, ha ennyi a keret tuti választás.
800.000 körül kapsz igazán szépet, jól felszerelve, leszervizeled és oké.
Én napi 200 km ingázásra használtam egyet, legjobb döntés volt. 140.000-et tettem bele két év alatt számottevő probléma nélkül
5/6 anonim válasza:
Én hasonló célokra egy 2004-es Hyundai Getzet használtam, semmi gond nem volt vele, igaz ismertem az előéletét. Most vettem egy Kia Magentist, átutaztam érte az országot, az életem legjobb döntése volt vásárlás előtt elvinni átvizsgáltatni, ez alapján állapítottuk meg a vételárat. Mondhatják azt egy típusra, hogy jó és megbízható, ha észrevétlenül lóg a bele jöhetnek meglepetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!