Tipusazonos motorcsere után eredetvizsga? SOS
Figyelt kérdés
Vettem egy motorhibás autót. Megirtuk az adásvételi szerződést , az átirásra ugye van 15 napom s ez idő alatt kicseréltük motrot . Nos volt itthon egy tipusazonos motorblokkom amirőt hivatalos számla van , ezt mi beleszereltük az autóba. A kérdésem az lenne így átmegy az eredetvizsgán ? Nagyon sürgős lenne. Előre is köszi2018. nov. 20. 01:11
11/14 A kérdező kommentje:
Igen messze van ...de megoldódott, elvittem az autót eredetvizsgára+müszakira(müszaki azért kellet mert lejárt volna eggy hét mulva ugy is) a vizsga állomáson szoltam hogy motorcserés és odaadtam nekik a számlát amit a motorrol kaptam a bontóban. Átnézték az autót és a müszaki adatlapra beirták az ujj motorszámot+feltüntették a papíron hogy mi a helyzet . Ma az okmányirodában a forgalmiba az ujj motorszám került meg a hivatalos feljegyzésekhez odairták hogy tipusazonos motorcsere történt. Tehát sikerült megoldani... Mindenkinek köszi.
2018. nov. 23. 01:49
12/14 anonim válasza:
10-es vagyok! Akkor az nagyon szuper, nagyon szívesen!!! Egyébként milyen Ladád van? Mutatnál róla fotót? És teljesen gyári vagy van rajta azért valami átalakítás?
13/14 A kérdező kommentje:
Irtam privát üzenetet
2018. nov. 24. 17:14
14/14 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, csak nem teljesen típusazonos motorral. Egy 1.3 corollában 2E motort cseréltem 4E-re.
Van rá esély hogy így átmegy az eredetvizsgán? Ha nem akkor is megtudom oldani hogy a 2E blokkba fűzöm bele a 4E cuccokat, csak nem szeretném megbontani a motort ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!