Ha a benzinkút nincs nyitva, és valaki odaáll a kúthoz és megpróbál tankolni, akkor ad ki a kút benzint?
Akkor sem ad, amikor nyitva van, ha a kút lezár, vagy lezárják. Pl., amíg az előző nem fizeti ki a számláját, hiába lógatod a csövet a kocsiba, nem fog jönni semmi.
De le is lehet zárni, más okból is.A shop nyitva, benzin van, te is ott vagy, mégsem tudsz tankolni.
És megnyugtatlak, nem tudják nyitva felejteni arra az időre, amíg zárva vannak.
Egyébként csak a kisebb, hálózathoz nem tartozó kutak nem 24-órásak. A nagyok folyamatosan üzemelnek.
Külföldön vannak automata kutak, azok működnek.
Előre beteszi az ember a pénzt és azért ami jár kiadja.
Nyáron hosszabb útra mentünk. Telenyomtam az autót, visszatettem a pisztolyt, majd haverom szólt hogy hozott kannát, azt is töltsük meg. Mivel már visszatettem a pisztolyt, de még nem fizettem, nem engedett újra tankolni.
Ez után nem lepne meg hogyha autómatikusan akkor is kikapcsolna ha zárva van a benzinkút.
Miért pontozzátok le a válaszokat? Nem értem.
Ha nincs nyitva a kút, akkor nem lehet tankolni.
De más választ tartotok helyesnek, akkor álljatok elő vele!
6-os itthon is vannak automata kutak, pl. a csömöri Auchan kútja.
Gigliola Radic: ne csodálkozz a lepontozgatásokon, vannak akiknek ez okoz örömet, ezért járnak ide. Hadd legyen ennyi örömük. Ha ettől jobban érzi magát aki lepontoz máris tettél valamit valakiért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!