Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Párosodó fényszóró javítható?

Párosodó fényszóró javítható?

Figyelt kérdés

Voltam egy altatószerekénél, aki azt mondta, vegyek bontóból egy másikat és azt majd beszereli helyette. Utólag végiggondolva csodálkozom, nem lehet egy ilyet letömíteni?

Egy másik fényszóró kb 10-15k Ft között lenne bontóból. (+rohangáljak érte én)

2018. nov. 19. 10:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Elég nehezen tud fényszóró párosodni, PÁRÁSODÓt szerettem volna írni, csak autocorrect kijavította én meg nem olvastam végig :(
2018. nov. 19. 10:13
 2/4 D. Brasco ***** válasza:
Ilyenkor altalaban a lampa hatuljan lévő fedlap vagy noncs rendesen a helyen vagy annak a tömitese rossz,esetleg valahol repedes van a műanyag házon.Ezt kellene első körben kideríteni!Addig nem vennek masik lampat az biztos
2018. nov. 19. 10:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Szemmel látható repedés nincs a lámpa testen elölről.
2018. nov. 19. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:

"nem lehet egy ilyet letömíteni?"

De, lehet, csak egyrészt időigényes másrészt oda kell figyelni a technológiára ergo szerelők nem vállalnak ilyet. Valóban sok típusnál egyszerűbb és olcsóbb másik lámpát venni és azt 5 perc alatt becsavarozni. Ja persze, neked kell így érte rohangálnod. A szerelőt nagyon meg kell fizetni azért hogy "rohangáljon", ezt kb. senki nem hajlandó. Kicsit itt azért nem árt az ő fejével gondolkodni. Kádár szelleme sajnos a mai napig él, sokan igyekszenek spórolni azt feltételezve hogy a szerelő (kereskedő, munkás, stb) ideje kvázi nulla forintot ér. Mondhatnám hogy ezért tart itt ez az ország, de akkor már erősen eltérnék a tárgytól.

2018. nov. 19. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!