Az opeleknél a felszereltseg leirasnal az adaptiv fenyszoro (AFL) magába foglalaja a led mátrix fenyszorot is?
Nem minden adaptív fényszóró led-mátrixos, de minden led-mátrixos fényszóró adaptív az Opelnél.
Ha led-mátrix fényszóró van a felszereltségi listán, az biztosan adaptív.
Ha bi-xenon fényszóró, akkor nem biztos hogy adaptív. De 2007-utáni évjáratoknál nagy a valószínűsége.
Ha halogén fényszórót írnak, az biztosan nem adaptív.
Megfordítva a dolgot:
AFL: led-mátrix, vagy xenon.
Nem AFL: xenon (főleg korai évjáratok) vagy halogén.
Attól is függ, melyik modellről beszélük. K Astránál, új Insigniánál, ha AFL fényszrórt írnak, az biztosan led-mátrixos, mivel a xenon megszűnt.
Még ami eszembe jutott:
J Astránál, vagy előző szériás Insigniánál ha AFL-t írnak, az biztosan bi-xenon. Mivel led-mátrix ennél a modellnél még nem volt.
H Astránál ha AFL-t írnak, szintén biztosan bi-xenon értelem szerűen. Ennél a modellnél jelent meg az AFL először az Opelnél 2004-ben.
Az újabb már PSA érában készült Opel SUV-okat nem ismerem annyira.
Ha leírod melyik modellről van szó, megpróbálom kideríteni.
Első vagyok, el is olvastad amit küldtem vagy csak lusta vagy, mert át kellett volna futni legalább 12 sort hozzá. Segítek:
"Az új AFL-generáció, melyet az Opel a Hellával együtt fejlesztett ki, erős fényű bi-xenon fényszórókra épül. Ezek vezérlő elekt-ronikája több érzékelőtől kap adatokat az út- és látási viszonyokra vonatkozóan. A szoftver ezek alapján eldönti, melyik funkciót használja. Ennek megfelelő parancsot ad egy szervomotornak, és biztosítja a mindenkori optimális fényeloszlást."
Ha ebben megtaláltad valahol a LED szót, mutasd.
Rossz az amit kuldtel vagy regi nem is tudom de a masodiknak van igaza led matrixos
Az arcodbol meg vissza vehetnel mielott valaki beveri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!