Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Intercooler, Frontcooler,...

Intercooler, Frontcooler, golf 4 tdi?

Figyelt kérdés

Helló. A kérdésem az lenne hogy golf 4 tdire mehet előre egy frontcooler? Mik az előnyei, hátrányai?

Ugyanis két intercoolert vettem már, de 2 hónapnál többet egyse bírt, a magas turbónyomás kicsinálta őket.

Golf 4 tdi 131cp+soft. Kb 180 lóerős

2018. nov. 19. 08:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még jó hogy én nem mondtam olyat hogy a levegőtől lyukadt ki. Azt mondtam, hogy vettem egy újat, és az ment szét a magas nyomastól. (nem lyukadt, szét ment!).

A kérdést sem értik egyesek, de kötözködni tudnak. Vegyetek amilyen kocsit akartok, tuningoljátok ahogy akarjátok. Ne a neten kössetek bele minden kis szarba.

2018. nov. 20. 14:14
 12/13 D. Brasco ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Amúgy a gyári Cooler kilyukadt....."

Jol van komám,menjél inkább csináld meg a leckét!

2018. nov. 20. 14:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Kilyukadt drágám. De hol látsz te olyat hogy a magas nyomastól lyukadt ki? Ugye

..:) nem tud segíteni, de azért belepofázik valamit, csak hogy ki ne maradjon. Tipikus magyar mentalitás.

2018. nov. 20. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!