Intercooler, Frontcooler, golf 4 tdi?
Helló. A kérdésem az lenne hogy golf 4 tdire mehet előre egy frontcooler? Mik az előnyei, hátrányai?
Ugyanis két intercoolert vettem már, de 2 hónapnál többet egyse bírt, a magas turbónyomás kicsinálta őket.
Golf 4 tdi 131cp+soft. Kb 180 lóerős
Ne sajnáld a pénzt egy jófélére és tovább fogja bírni....
meg szerintem egy hozzáértő szerelőre se.
Legtöbben itt élik ki magukat úgy látszik, otthon anyu nem hagyja nekik:)
Amúgy a gyári Cooler kilyukadt, aztán csak egy után gyártottat tudtam venni, ami nem alumínium hanem van rajta műanyag is, az oldalán. A műanyagot nyomta le róla,az oldaláról.
Akkor meg is válaszoltad, az elfáradt gyárit cserélted egy silányra.
Alap, hogy ha tuning, akkor ami gyenge és kiesik a rendszerből, azt nem mindenféle utángyártott szir-szarral pótoljuk, hanem legalább olyannal, mint ami benne volt, de még inkább erősebbel. S&C csoportban keress választ, de minimálisan legyen csak nagyobb a cooler mint a gyári, különben teljesítményt veszítesz, meg a rendőr is elveszi a forgalmit.
Az autót meg rakd padra és írd meg mennyi lett a mért teljesítmény;) Addig meg hidd el, hogy egy chiptől nem lesz 131-ből 180 lóerő egy 16-18 éves autóban. Addig meg ne hisztizz, mert csak erősíted a sok hülyében a TDI-s sztereotípiákat (Nekem 1.9 TDI volt, most 2.0 CR van, mielőtt még ezen is fennakadsz;)
Az autó le volt mérve, csak ennyit tud, és nekem bőven elég is. :) nem tuningolni akartam, csak hogy egy kicsit fürgébb legyen
Köszönöm a normális választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!