Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Intercooler, Frontcooler,...

Intercooler, Frontcooler, golf 4 tdi?

Figyelt kérdés

Helló. A kérdésem az lenne hogy golf 4 tdire mehet előre egy frontcooler? Mik az előnyei, hátrányai?

Ugyanis két intercoolert vettem már, de 2 hónapnál többet egyse bírt, a magas turbónyomás kicsinálta őket.

Golf 4 tdi 131cp+soft. Kb 180 lóerős

2018. nov. 19. 08:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ejj, hat csak talaltak fel ilyen brutal teljesitmenyre valamit.
2018. nov. 19. 09:01
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne sajnáld a pénzt egy jófélére és tovább fogja bírni....

meg szerintem egy hozzáértő szerelőre se.

2018. nov. 19. 09:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát, ha itt kérdezgetsz, és nem egy szakembertől, aki ért is hozzá, akkor ott nagy baj van...
2018. nov. 19. 09:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy intercooler+chip és 180 lóerő? Mesélj még
2018. nov. 19. 09:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Úgy látszik sokan értelmezni se tudnak egy egyszerű kérdést. Itt nem a tuningrol vagy lóerőről van szó, hanem a Frontcoolerről. Mivel chippelt az autó, magasabb a turbónyomás és a gyári intercooler nem bírja, mint mondtam már kettőt vettem, 2 hónapot bírták. Ezért kérdeztem hogy a front Cooler jó lenne, vagy több hátránya van inkább. De köszönöm a tipikus jó szándékot újra. Cukik vagytok! :)
2018. nov. 19. 10:11
 6/13 D. Brasco ***** válasza:
Hat igen.....a csipszeles mar csaknilyen hogy csak az önamagaban +50lovat dob a gyári teljesitmenyre.......még 2 monster matricat is ragassz fel.....azoknak +5lóerőt ad darabja!Ez a titka a 190lovas egykilenctédéjigófnak!Egyebkent meg mi tud tönkremenni egy cooleren?Mert ahhoz valami olyan szinten az egekbe emelt töltőnyomas kellene,hogy olyan mar nincs is,de akkor is a bilincsek/csatlakozasok/gumicsövek adnák meg magukat először!
2018. nov. 19. 10:12
 7/13 A kérdező kommentje:

Legtöbben itt élik ki magukat úgy látszik, otthon anyu nem hagyja nekik:)

Amúgy a gyári Cooler kilyukadt, aztán csak egy után gyártottat tudtam venni, ami nem alumínium hanem van rajta műanyag is, az oldalán. A műanyagot nyomta le róla,az oldaláról.

2018. nov. 19. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor meg is válaszoltad, az elfáradt gyárit cserélted egy silányra.

Alap, hogy ha tuning, akkor ami gyenge és kiesik a rendszerből, azt nem mindenféle utángyártott szir-szarral pótoljuk, hanem legalább olyannal, mint ami benne volt, de még inkább erősebbel. S&C csoportban keress választ, de minimálisan legyen csak nagyobb a cooler mint a gyári, különben teljesítményt veszítesz, meg a rendőr is elveszi a forgalmit.

Az autót meg rakd padra és írd meg mennyi lett a mért teljesítmény;) Addig meg hidd el, hogy egy chiptől nem lesz 131-ből 180 lóerő egy 16-18 éves autóban. Addig meg ne hisztizz, mert csak erősíted a sok hülyében a TDI-s sztereotípiákat (Nekem 1.9 TDI volt, most 2.0 CR van, mielőtt még ezen is fennakadsz;)

2018. nov. 19. 11:19
 9/13 A kérdező kommentje:

Az autó le volt mérve, csak ennyit tud, és nekem bőven elég is. :) nem tuningolni akartam, csak hogy egy kicsit fürgébb legyen

Köszönöm a normális választ.

2018. nov. 19. 14:03
 10/13 D. Brasco ***** válasza:
Tehat a kerdesben még csak kb 180ló majd kiderül hogy le lett mérve es csak a csipsztől majdnem 40%-os a teljesitmeny növekedes!Na jo mindegy,ugrojunk is mert egy névtelen oldalon ugyis aut hazudsz össze amit akarsz!Egyebkent a cooler lyukadások egyik fő oka ha valamilyen külső behatás éri peldaul egy felverődött kavics stb!Attol egyik sem (kiveve a made in gagyisztán) kilyukadni hogy sűrítetz levegő áramlik át rajta!
2018. nov. 19. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!