Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda Mirai vélemények,...

Mazda Mirai vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Használt autót szeretnék vásárolni és ennél a cégnél találtam egy jónak tűnő kocsit. Nagyobb autótelepeken már jártam, ott kifejezetten rossz tapasztalataim voltak (pörgetett órák, fényesre fújt rozsdás kaszni, ilyesmi). Van valakinek tapasztalata esetleg, hogy itt milyen használt autók vannak?

Köszönöm.

2018. nov. 18. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy elandando automat neztek at. A vevonek elmondtam a hibait (egyszer totalkaros volt) szerintuk hibatlan.

Uj autonal nem szolgaltak ki mert nem volt oltony rajtam.

2018. nov. 18. 09:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Csúcs...
2018. nov. 18. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja a legjobb volt hogy futomu padra is feltettek a kocsit leteptek a lokost. :)) mondtam is a vevonek hogy 1 millaval olcsobb a kocsi mert nagy balesete volt es csaladot etc nem ultetek bele.

Hat ott megneztek, ahh csak 1-2 karc volt rajta.. Tuti eladhattam volna 3.5 millioert 2.1 helyett ha behazudom hogy a kocsi tip top.

2018. nov. 18. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!