Kresz B kategóriá?
Sziasztok!
Nem tudtok egy jó oldalt ahol tudnám tanulni a kresz-t?
Mert most lesz a vizsgám jövő héten.
Esetleg olyat tudtok ahol kb ugyan azok a kérdések lesznek?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Azzon tettem le a tanfolyamot.
Már nem enged be lépni mert le járt az idő októberben.
Olyan oldalt szeretnék ami ingyenes és kb ugyan azzok a kérdések lesznek hogy adig is tanuljak.
10 000 kérdés van a vizsgaprogramban. A gyakorló programokban ezert sem ér el a számuk. Kétnapos sűrűséggel merül fel ez a kérdés.
A balesetmentes közlekedéshez nem a vizsgakörülményeket kell gyakorolni, mert a kocsiban nem betűkre fogsz bökködni.
Magát a KRESZ-t kell figyelmesen megérteni, felismerni a szabályok jelentőségét, az összefüggéseket.
Magának a rendeletnek a szövegét kellene tudni, nem betűről betűre, de azért mégis csak tudni.
A szabályrendszernek a fejedben akkor is hasznosan ott kell lenned, amikor 160-nal robogsz.
A tankönyv ebben segít.
Ha csak azt tudod, hogy a 4. kérdés A, az 5. C, akkor életveszélyes leszel az utakon.
?
Szerintem eszt félre értetted.
Nem aszt akkartam hogy tudjam a 4-ik kérdésnél mi a válasz, hanem GYAKOROLNI szeretnék.
Mivel a tanfolyammal már végeztem és nem sokára itt a vizsga gyakorolni szeretnék. ^^
Tudom jól hogy ez nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!