Olcsóbb motorolajtól lesz baja az autónak?
autó tipus: Citroen Xsara coupe 1.6i (88lóerős)
Nem akarok most 10ezret kiadni motorolajra úgyhogy erre gondoltam:
Változtat valamit ha ezt töltöm bele?
A válaszokat előre is köszönöm!
#5 A mannolnak vannak típusspecifikus olajai, amik mind megfelelnek a gyártói jóváhagyásoknak- mindezt olcsón.
Hülyeséget tanácsként ne írjunk, légyszííí :D
Mr. McClane-nek igaza van. Én is Mannollal járok, ha az autóm gyártójának a jóváhagyásával rendelkezik, akkor nekem miért ne lenne jó?
Vannak olyan folyadékok az autómban, amik helyett nincs a gyártó által jóváhagyott, de olcsóbb termékek, ott megveszem a drágábbat.
A Mannol nagyon is jó olaj!
Nekünk öreg merciben a Castrollal bemelegedve csattogott és alapjáraton 1bar vagy alatta volt a nyomás.
Most mannol van benne, ugyanúgy 10w40 félszintetikus, most bemelegedve nem csattog, melegen 2bar a nyomás illetve hidegen is szebb a hangja!
És nem hamisított Castrol volt benne!
Szóval engem meggyőzött, én nem cserélem le.
Igaz az kifejezetten dízelbe való olaj.
Persze, a gyártó azt hagyja jóvá, aki fizet érte. :)
Én három olajmárkát ismerek, ami biztosan jó: Liqui Moly, Castrol és Mobil Super. Erről a Mannolról még sosem hallottam véleményt, de érdekes módon a polcok mindig tele vannak vele (értsd.: nem veszik), vajon véletlen lenne ez?
9es.
Az olaj minoseget milyen eljaras alapjan allapitod meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!