A Chevrolet Lacetti król miért akar mindenkiblebeszélni? Mi velük a baj? Olyan 2004-2006 közöttiekkel?
Gagyi igenytelen vasdoboz
Ha jot akarsz magadnak elfelejted a cruze elotti chevroletteket
Budapesten sok futott taxiként belőlük. Nem ritkán 400'000km feletti futás teljesítménnyel. Megbízható opel fődarabokból. A hosszú váltóáttételezése miatt nem egy takarékos jószág. Ezért is van belőlük annyi gázüzemű kombi lacetti. A motorjuk is gyenge. Nem egy dinamikusan vezrthető autó. A ferdehátúnak kicsi a csomagtere. A sedané kb 500 literes. Egyébbként belül tágas kocsi.
Olyan mint a VW Bora. Nagy kényelmes, de 1,6-os motorral id lomha.
Szerintem nem egy sikertörténet, amiket itt írnak. Persze vannak jó vélemények, de nekem pl a 10l fogyasztás még városban is eszméletlen sok.
Annyit a dolgokhoz:
Borával nem egy méret belül, 186 magas vagyok, Borába magam mögé be sem férek, Lacettiben van 5 cm a terdem előtt. A 10 l az városi vagy nagyon széttaposós vezetés mellett, egyébként országúton 6 liter, városban 8 kb. Mi az hogy nem megy? Most egy 1,4-1,6 alsó középtől várunk? 90-110 le 1200 kg-hoz... Egy Golf5 vagy H Astra jobban megy szted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!