Ti milyen autót választanátok egy 24 órás rallycross versenyre?
A kérdés gondolom elméleti.
Én sosem raliztam (nem kell feltétlenül komolyan venni a válaszomat)
Csak is valami 4WD gép jöhetne szóba...
Nekem legelőször egy 4x4-es Niva jutott eszembe, nem tudom, ki mit gondol erről...
Nem kötekedni szeretnék de szerintem aki nem tudja miről van szó, első sorban olvassa el miről szól a verseny, annak szabályzatát és aszerint írjon egy választ. Ha tudja akkor pedig ne abba kössön bele hogy mennyi esélye van hanem abba hogy ő milyen autót választana szerintem... Azaz a kérdésre válaszoljon. Aki meg egyszerűen Magyar Értelmező Kéziszótárnak érzi magát.. egészségére
Én a Toyota Starlet és a Peugeot 205 mellett döntenék, de biztos vannak ezen kívül is erre a célra megfelelő autók, amelyek hasonló kialakítással rendelkeznek.
Kedves #10!
Meséld már el -okulásképpen- hogy milyen is az én "fajtám", és hol tart a magyar rally-sport?
Csak hogy tudjam.
Továbbá azt írod:
1. nekem, semmi közöm a rallyhoz.
2. miattam tart ott a rally ahol tart.
Na ez furcsa!
Ugyanis, ha valamihez semmi közöm, akkor abban a kérdésben hogyan lehetek én a bűnbak? ;)
"Niva 😂😂😂 Olvass utána a szabályoknak. És rájössz te is, hogy miért nincs 1 darab terepjáró sem a RallyCrossban! Ekkora baromságot... 😂😂😂 Szerintem te a tereprallyval kevered. ;)"
Na, ez az.
Mondtam, hogy nem vagyok benne a témában.
És a sok laikus miatt nem érdemes ilyen bugyuta kérdést feltenni itt, a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!