Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen autót választanátok...

Ti milyen autót választanátok egy 24 órás rallycross versenyre?

Figyelt kérdés
Nyírádon szoktak rendezni ilyen versenyt, és a barátaimmal fejünkbe vettük, hogy indulunk. A keret meg van rá, lényegében minden megoldott, már csak autó kell. Könnyen, a helyszínen szerelhető, strapabíró motorú, gyárilag is jó futóművü, könnyű autó lenne a legmegfelelőbb. És persze ne legyen túl drága. Gondolkodtunk hosszmotoros, hátsókerekesen is(lada,e36), de lehet maradnánk inkább egy keresztmotoros elsőkerekesen.(swift,civic) Ti mit választanátok?

2018. nov. 13. 00:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon megtetszett ez az irány, hiszen nem kell vérprofinak lenni, nem mindig a lóerők számítanak... Itt az ember és a gép bizonyít.. vagy bírják, vagy ha nem akkor melyik adja fel előbb. A verseny mottója is az, hogy olcsó alapanyagokból egy népszerű sportot hozzunk létre amiben a csapatszellem, az együttműködés es a kitartás elengedhetetlen... Szerintem ez bőven autósport :)
2018. nov. 14. 00:36
 12/17 anonim ***** válasza:

A kérdés gondolom elméleti.

Én sosem raliztam (nem kell feltétlenül komolyan venni a válaszomat)

Csak is valami 4WD gép jöhetne szóba...

Nekem legelőször egy 4x4-es Niva jutott eszembe, nem tudom, ki mit gondol erről...

2018. nov. 14. 07:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Niva 😂😂😂 Olvass utána a szabályoknak. És rájössz te is, hogy miért nincs 1 darab terepjáró sem a RallyCrossban! Ekkora baromságot... 😂😂😂 Szerintem te a tereprallyval kevered. ;)
2018. nov. 14. 08:18
 14/17 anonim válasza:

Nem kötekedni szeretnék de szerintem aki nem tudja miről van szó, első sorban olvassa el miről szól a verseny, annak szabályzatát és aszerint írjon egy választ. Ha tudja akkor pedig ne abba kössön bele hogy mennyi esélye van hanem abba hogy ő milyen autót választana szerintem... Azaz a kérdésre válaszoljon. Aki meg egyszerűen Magyar Értelmező Kéziszótárnak érzi magát.. egészségére

Én a Toyota Starlet és a Peugeot 205 mellett döntenék, de biztos vannak ezen kívül is erre a célra megfelelő autók, amelyek hasonló kialakítással rendelkeznek.

2018. nov. 14. 10:06
 15/17 anonim ***** válasza:
régi swift
2018. nov. 14. 10:08
 16/17 veterán vas ***** válasza:

Kedves #10!

Meséld már el -okulásképpen- hogy milyen is az én "fajtám", és hol tart a magyar rally-sport?

Csak hogy tudjam.

Továbbá azt írod:

1. nekem, semmi közöm a rallyhoz.

2. miattam tart ott a rally ahol tart.

Na ez furcsa!

Ugyanis, ha valamihez semmi közöm, akkor abban a kérdésben hogyan lehetek én a bűnbak? ;)

2018. nov. 14. 11:44
 17/17 anonim ***** válasza:

"Niva 😂😂😂 Olvass utána a szabályoknak. És rájössz te is, hogy miért nincs 1 darab terepjáró sem a RallyCrossban! Ekkora baromságot... 😂😂😂 Szerintem te a tereprallyval kevered. ;)"

Na, ez az.

Mondtam, hogy nem vagyok benne a témában.

És a sok laikus miatt nem érdemes ilyen bugyuta kérdést feltenni itt, a gyakorin.

2018. nov. 14. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!