Tudok valahogy írni a a használtautó.hu-nak ha találtam egy tekert km órás kocsi?
Szeretnék autót vásárolni, mér kb 2 hónapja keresgélek, minden nap megnézem az oldalt, ki is szemeltem két toyota corollát, de kicsit gyanúsak voltak mert ugyan annál a kereskedőnél, ugyan annyi km-el, ez volt egy hónapja. Most az egyikben 80.000 km-el kevesebb van, a másikban meg 30.000-el.
A kérdésem az, tudom ezt valahogy jelenteni a használtautónak?
Van az adatlapon egy "probléma a hirdetéssel" link, ahol megjegyzést lehet hagyni, de gyanítom, hogy senki se fogja olvasni.
Én egy időben jelentgettem a hibás adatlapokat (pl 3 ajtós kocsit, ami 5-nek volt beállítva), de nem változott semmi.
Egyébként a fentlévő párszáz-ezer hirdetés több, mint 90%-a tekert órás, így feleleges jelentgetni.
A hahu csak hirdetési felületet biztosít, a hirdetések tartalmáért nem vállal felelősséget.
Írj valamelyik hatóságnak, amelyik eljárást tud indítani az óra tekergetés miatt, ha annyira intézkedni akarsz.
Érdekes kisérlet lenne, kiderülne a hatoságok mennyire veszik komolyan az ilyet
Miből következtetsz arra, hogy ezek ugyanazok? Ha a rendszámból, az könnyen ellenőrizhető a KEKKH rendszerén keresztül, 2012-ig lekérhető az összes magyarországi autó vizsgákon meg tulajdonoscseréknél rögzített óraállása.
Egyébként a Totalcar (azon belül Zách Dániel) hirdetett keresztesháborút az óratekerők ellen, írj nekik, hátha utánajárnak és cikk születik belőle.
Köszönöm a tanácsokat, szerintem írok is nekik :D
És tuti ezek a kocsik voltak, mert lementettem mindegyik linket!
zachd@mail.totalcar.hu
Neki írj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!