Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem nevetségesek/sz...

Csak szerintem nevetségesek/szánalmasak ezek a car spotter-es fazonok?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=hRPM-Sx1P8A

Azokhoz a nettó 100k-t kereső melósokhoz tudnám hasonlítani, akik pucércsajos posztereket ragasztanak a rozsdás öltözőszekrényükre és játsszák a fejüket, miközben a büdös életben nem lesz huszadannyira szép csajuk sem, otthon pedig tankAranka várja őket műszak után egy krumplifőzelékkel. Elhiszem, hogy vannak akiket érdekelnek fotók nagy értékű autókról csak nem tudom mire fel. Ha nekem nincs pénzem AMG Mercire, akkor nem fogok autós blogokon nyáladzani ilyen kocsik után. Ha pedig lesz, akkor szofisztikált gazdag férfiként bemegyek az első márkakereskedésbe érdeklődni. Max ilyen 10 éves gyerekek lehetnek a célközönsége ezeknek a car spottereknek. Egyéb bajom nincs velük, nem öltek embert és nem raboltak, de roppant nevetséges látványt nyújtanak. Főként itteni nagyértékű sport/luxus autó tulajdonosoktól várnék véleményt, hogy ti mit gondoltok ezekről a fazonokról vagy en bloc azokról az emberekről, akik az utcáról ájuldoznak a kocsitokért? Az autótok típusát is írjátok le kérlek!

2018. nov. 11. 13:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy nem mindenki gondolkodik úgy mint te. Hogy rohadt nagy proli vagy az biztos. Meg az is hogy sosem lesz olyan kocsid amiket az általad fikázott emberkék fotóznak. De jobb is. Ugyan én nem állok meg megbámulni minden 5 milliós Mercedest meg Audit, de pl. ha egy Ferrari megállna az utcában, én is kimennék és megnézném, lefotóznám. Miért? Mert erre van. Ritka, látványos, nem mindennapi élmény. Neked miért fáj az, hogy valaki lefotóz egy olyan autót amit nem lát mindennap? Árt ezzel a tulajdonosnak bármit is? Nem. És szerencsére a tulajok többsége normális, én is volt már hogy lefotóztam egy Lamborghinit a belvárosban, a tulajdonos teljesen normális, jó fej volt. Nekem élmény volt mert még nem láttam olyan autót, neki meg semmibe nem került. Ennyi. Persze nem mindenki gondolkodik egészségesen, van akit az önzés, rosszindulat és beszűkültség vezérel. Na az ilyen legalább akkora proli, mint akiket a kérdésben felvázoltál a krumplifőzelékkel. Ha nekem lenne ilyen kocsim (nincs), akkor maximum büszkeséggel töltene el hogy másokat is érdekel és legalább ennyit megoszthatok velük belőle. Talán még egy körre is elvinném. Téged meg felhúz. Te dolgod. De ne csodálkozz hogy a jóérzésű emberek nem tudnak veled azonosulni, mert - bármennyire is fájjon ezt olvasni - nem a te felfogásod a normális.
2019. júl. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!