3 foknál sipol a kocsi, +villog a kijelzőn a 3celsius. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Pár napja csinálja.
Mitsubishi Colt 1.5 benzin 2005
2018. nov. 9. 21:17
1/12 A kérdező kommentje:
*a sípolás nem folyamatos, csak egyszeri
2018. nov. 9. 21:17
3/12 anonim válasza:
Fagyveszély jelzés. Ha a levegő három fokos, akkor már előfordulhat jeges úttest.
Szinte minden normálisabb kocsiban benne van. És a kocsi használati útmutatójában is, amit soha senki nem olvas el...
4/12 anonim válasza:
Nekem is eddig minden autóm pontosan 3 foknál figyelmeztetett csúszós útfelület miatt. De leokéztam és eltűnt a kijelzőről a figyelmeztetés következő motorindításig.
Szóval teljesen normális a jelenség. Az okozza, hogy 3 foknál hidegebb van.
5/12 anonim válasza:
Az enyém 4 foknál csinálja (VW) :)
6/12 anonim válasza:
Teljesen retardáltnak nézik a felhasználót, így olyan alap dolgokért is vinnyog, hogy hideg van és olyankor csúszós lehet az úttest.
Ez úgy nagyjából az összes újabb autóra igaz.
8/12 anonim válasza:
Engem mondjuk abszolút nem zavar. Nem érzem magam emiatt retardáltnak. Megnyomok egy gombot a kormányon, hogy tudomásul vettem. Teljesen a rutin része téli időszakban, már fel sem tűnik. A 13 évvel ezelőtti Opelem is ugyan így működött és a mostani autóm is ilyen. A Mitsubishi rendszerét nem ismerem, de bizonyos típusoknál gyári diagnosztikai eszközzel ki lehet kapcsolni ezt a funkciót.
9/12 anonim válasza:
Gyári funkció: 3-4 °C-os külső hőmérséklet alatt (attól függ, melyik gyártó hogy találja jónak) automatikusan fagyveszélyre figyelmeztet - már ha magadtól nem jönnél rá, hogy hideg van, ezért csúszhat az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!