Milyen benzinest vegyek pályázni?
Benzines autót szeretnék venni.
Hiába lenne 80 % pálya/országút, évi 15-20ezer km menne bele, így benzinest szeretnék venni.
1,5 millió+szervíz+átírás a max amit rá szeretnék költeni.
A sok pályázás miatt min 1,8 benzinest szeretnék, az 1,6 félek kevés lenne.
Amiket néztem: Focus mk2 1,8, volvo s40 1,8, de mindkettőből kicsi a választék.
A mazda 6-os tetszik, de félek hogy elrohad, avensis jó lenne de nem tetszik, vectrát nem ismerem.
BMW-től félnék nem találnék értelmest.
Accord 2.0 tetszene, de az picit túl menne a keretemből.
Egyéb ötlet? Vagy maradjak a focus/s40 vonalon ha kifogok egy jót?
Hát pedig leírtad a tipikus használati módot amire 100-ból 99 ember dízelt venne, mert az jobb rá.
Egyébként pedig Golf, Polo, Fabia, Passat, Octavia, Jetta etc. amit még belevennék a pakliba
Inkább 15000 km lenne egy évben mint 20000, szóval maradnék a benzinesnél.
De azért köszönöm!
De az turbós. És nem hiszem hogy befér 1,5 millió alá :D
Milyen autóról van szó?
Ha Volvo akkor inkább S60/S80. Ezek sokkal csendesebbek mint egy Focus, igaz ugyanannyiért öregebb is és az óra is kicsit többet mutat:
:)
Szerintem a pályázásnál az a fontos, hogy kényelmes és csendes legyen így nem örülsz meg hosszú távon. A nem prémium márkák és a felső kategória alatti autók hangszigetelése között jelentős különbség van. Volt a családban Focus 1.6 benzin, nemrég adtam el a benzines Mondeomat, zajszintben meg sem közelítik az S80-as Volvomat (jó ebben mondjuk 10 centis a padlószigetelés, dupla rétegű laminált ablakokkal rendelték.. ).
Másfél millióból idősebb prémiumot venni anyagilag nem a legjobb ötlet, ezt is szem előtt kell tartani. Viszont pályázásra 1.6-os mákdarálót biztosan nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!