Hagyjam ott az autósiskolát? (Többi lent)
Általában Csepelen vezetek, és már mindenért ordít, ha túl kis ívben kanyarodok, ha túl nagyban, ha túl gyorsan megyek, ha túl lassan... Azt szokta mondani (kiabálni) hogy ,,kanyarban nem gyorsul az autó" de amikor meg jól csinálom azt észre se veszi.
Most megint voltam, és kérdeztem, hogy ez jobb volt-e mint az előző, azt válaszolta ,,hát mondjuk" aztán még mondta, hogy szedjem össze magam, ebből így nem lesz vizsga. Pedig egyszer se gyorsítottam kanyarban, és mindig visszaváltottam körforgalom előtt, ahogy mondta, de ő ezt észre se vette
Hallottam mástól is, hogy direkt elveszik a tanulók önbizalmát, hogy plussz órákat vegyen ugye plussz pénz az neki... Csak az tart vissza a váltástól, hogy nem tudom mennyi garancia van rá, hogy az új helyen jobb oktatóm lesz, de még így is egyre inkább hajlok afelé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!