Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg ennyire nehéz manapság...

Tényleg ennyire nehéz manapság B kat. Gépjárművezető szakoktatót találni?

Figyelt kérdés
Jogosítvány szerzés közben vagyok és eljutottam oda, hogy gyakorlati oktatót kellene találnom. Nektek ez mennyire ment flottul, mert lassan úgy tűnik, hogy nekem kell könyörögnöm azért, hogy legalább telefont felvegye valamelyik oktató, hogy annyit megkérdezzek, egyáltalán lesz e szabad helye januártól. Ha meg emailt írok, annyit válaszolnak, hogy hívjam fel őket, de a telefont meg nem veszik fel. Fizetnék egy szolgáltatásért és nem is a legolcsóbb oktatókat keresem meg, ennyire tele van tanulókkal a piac, hogy nem kell az ügyfél?
2018. nov. 6. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Èn szerencsére kis községben lakom. Egy volt az elméleti oktatóm meg a gyakorlati. Sikeres kresz vizsgam utan már 3 nappal vezettem.De hallotam hogy mas varosban sokat kell rá várni, mire vezetsz mert sokan vannak.
2018. nov. 6. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!