Mennyit keres átlagban egy gépjárművezető oktató?
Én is kacsintgattam régebben a szakma fel. Csak a félmillás tandíj tartott vissza. De ha azt nézzük pár hónap alatt visszajön. Biztosat nem tudok de szerintem olyan 100-140 nettó lehet. Mintha ilyesmit olvastam volna egyszer valahol. Mint amennyit mással is, szóval teljesen átlagos a fizu. Viszont a szellemi megterhelés nem mindennapi...
A sok hülyegyerek, aki mellett egy percre se lehet hátradőlni plusz a közlekedés folyamatos feszített figyelme nagyon fárasztó és elég egy óvatlan pillanat már megvan a baj sajnos... :(
Mellettem szó szerint aludt az oktatóm mert kentem vágtam a dolgokat. De elmondása szerint volt olyan is akinél egy pillanatra se nézhet félre mert az első betonfalra felmászik... true story.
Szerintem amúgy megéri, mert ha profibban közlekedsz egy átlagos autósnál és nagyobb eséllyel marad ép a saját kocsid is ami megintcsak nem utolsó spórolási szempont.
Nem tudom mennyit keres az oktatóm, de annyira nem stresszes meló mint ahogy az első írja. Tényleg kell tanulni rá, de ha egyszer már megtanultad, utána már csak át kell futnod.:) Persze minden órára készülni kell, és az alap dolgokról kell eljutni a végére a legkisebb részletekig a tanulóknak. A KRESZ órák nagyon szórakoztatóak, és közben nagyon jól meg lehet tanulni mindent.:) A vezetésnél pedig szerintem a türelem a lényeg, mert ha valamit nem ért meg a tanuló, azt inkább egyszerűen el kell magyarázni/meg kell mutatni még egyszer. Bár lehet vannak reménytelen esetek, akik még tanulni is lusták, de szerintem akkor is meg kell tenni mindent a tanuló érdekében, ha már ez a munkád. Legalább tudod, hogy te mindent megtettél, és ha bukta lesz 1-2 tanulónak, az már nem rajtad múlott...
Szerintem egész jó állás, nem mondom azt hogy nagyon könnyű, de nem is lehet olyan nehéz.:)
140-ből nem lehet fenntartani egy autót??
Na nehogymár!! Tudod nem mindenki pesti, felénk itt vidéken örül az ember a 70-80 ezres fizetésnek viszont mégis van autónk!! Szinte mindenkinek! Nem egy Lamborgini de van és ez a lényeg.
Felénk tutira nem keres többet egy oktató 100-nál, és nem tudom honnan vetted hogy vállalkozók! Maximum alvállalkozók lehetnek mert a cég maga vállalkozás akivel dolgoznak és nem mellesleg folyamatosan ment a panaszkodás, hogy mennyire kihasználja őket. Mint tudjuk ez igy müködik. Ha nem te vagy a főnök márpedig főnöknek lenni keveseknek adatik meg akkor sz*pni fogsz jó nagyokat. Az oktatóknál tipikusan ez a helyzet, a sok hülyeség amit az iroda utasítja őket. Én 10 éve tanultam de már akkor nem egyszer kellett visszavinnem az oktatót dühösen az irodába asztalt verni.
"nem tudom honnan vetted hogy vállalkozók! Maximum alvállalkozók lehetnek"
:)))))))))))))))))))
ROTFL
"Tudod nem mindenki pesti, felénk itt vidéken örül az ember a 70-80 ezres fizetésnek viszont mégis van autónk!!"
Nem lett volna szükséges ezért privátot írnod, itt is látom ám. Az szuper, hogy te havi 100 000ből fenntartottad az autódat és még félre is raktál, de mennyit is használtad? Rossz példa, de van amikor havi 90-100 000 ért tankolok. Hoppá.
Ha egy oktató mondjuk napi 200km-t megy és 6 litert eszig átlagban a verda, akkor 420-as gázolajjal napi 5040 forintot tankol. Ez 25 munkanappal 126 000 forint. Lehet, hogy nálatok 70-80 000-ből tartanak fenn autót, de azok nem is mennek évi minimum 60-70 000km-t.
És amikor én csináltam a jogsit már akkor is több szaladt az oktatóm kocsijába, mint napi 200km, pedig az nem ma volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!