Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó sárvédő javitásnál...

Tele kérdése:

Autó sárvédő javitásnál hogyan válaszak szint?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem egy kocsit,és az egyik sárvédője kicsit rozsdás.Gondolkoztam rajta,hogy elvigyem-e karosszériáshoz,de egy ismerősöm mondta,hogy csinált már ilyent,kikell gittelni szépen és lekell fújni spray-vel.Most azon gondolkoztam,hogy az autó szineinek vannak árnyalatai?Mert az én autóm piros.Oké hogy veszek gittet,átkenjük szépen,de lekell festeni,és ha más szinű lessz,akkor az is rondán néz ki.Viszont nem láttam még világos,és sötét piros autót.

2018. nov. 5. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

A glettnek nem kell pirosnak lennie, szerintem nincs is olyan.

Egyébként olyan lesz mintha úgy nyírnák a hajad, hogy rátesznek a fejedre egy lábost aztán ami kilóg az mehet. Hajnyírásnak hajnyírás, de írtó gagyin néz ki.

Elöször is házilag - komoly tapasztalat nélkül - nem tudtok rendesen glettelni. Elég kókányul fog kinézni. A másik, hogy nem tudom feltűnt-e de a pirosnak is van 1000 féle árnyalata vagyis ha te veszel neoluxot és azzal átfújod, akkor borzasztóan elüt.

Festeni spec autófestékkel és festékszóróval illene, már ha azt szeretnéd, hogy mutasson is valahogy a dolog.

A harmadik a megfelelő alapozás, hogy ne az legyen, hogy most lekenitek, holnap meg ledobja a rozsda. Ehhez is kell érteni azért.

2018. nov. 5. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyári színkód alapján kevernek színt. Gyakran még az is elüt.
2018. nov. 5. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Arra számíts, hogy még gyári festékkel sem lesz tökéletesen ugyanolyan a színe, mert egyrészt képtelenség pontosan ugyanolyan színt kikeverni, másrészt a Nap már kifakította az autód fényezését. Vannak technikák, amivel a különbségek elrejthetőek, de azt te nem tudod megcsinálni, ezért lenne jobb egy fényezőt felkeresni.
2018. nov. 5. 20:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Megmondom őszintén,ahhoz képest amilyen volt,gyöngyörű lett,és hála isten nem kellett sokat javitani.Látszani is csak akkor látszik,ha valaki nagyon ott nézegeti,egyébként nem tűnik szembe.A festék boltba meg néztem festékeket egyféle piros volt,tűzpiros,ami teljesen ugyanolyan mint az enyém pedig találomra vettem.Ha teljesen szinre lett volna csiszolva a gitt,akkor nem is lehetne látni,hogy ott javitva van.
2018. nov. 11. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!