Autó sárvédő javitásnál hogyan válaszak szint?
Sziasztok!
Vettem egy kocsit,és az egyik sárvédője kicsit rozsdás.Gondolkoztam rajta,hogy elvigyem-e karosszériáshoz,de egy ismerősöm mondta,hogy csinált már ilyent,kikell gittelni szépen és lekell fújni spray-vel.Most azon gondolkoztam,hogy az autó szineinek vannak árnyalatai?Mert az én autóm piros.Oké hogy veszek gittet,átkenjük szépen,de lekell festeni,és ha más szinű lessz,akkor az is rondán néz ki.Viszont nem láttam még világos,és sötét piros autót.
A glettnek nem kell pirosnak lennie, szerintem nincs is olyan.
Egyébként olyan lesz mintha úgy nyírnák a hajad, hogy rátesznek a fejedre egy lábost aztán ami kilóg az mehet. Hajnyírásnak hajnyírás, de írtó gagyin néz ki.
Elöször is házilag - komoly tapasztalat nélkül - nem tudtok rendesen glettelni. Elég kókányul fog kinézni. A másik, hogy nem tudom feltűnt-e de a pirosnak is van 1000 féle árnyalata vagyis ha te veszel neoluxot és azzal átfújod, akkor borzasztóan elüt.
Festeni spec autófestékkel és festékszóróval illene, már ha azt szeretnéd, hogy mutasson is valahogy a dolog.
A harmadik a megfelelő alapozás, hogy ne az legyen, hogy most lekenitek, holnap meg ledobja a rozsda. Ehhez is kell érteni azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!