Kormánykerék csere megoldható?
Látszik hogy a fogalmakkal még nem igen vagy tisztában, hogy mi micsoda.
A kormánykerék a benne lévő légzsák, és a szervó kormány teljesen más dolgok.
Ha szervó kormányt szeretnél, nem a kormány kereket kell kicserélned, hanem magát a kormány szerkezetet, illetve a hozzá tartozó rásegítőt kell beépíttetni. Maga a kormány kerék megmarad az ami volt mert az külön cserélhető. Ha csak magát a kereket cseréled le egy olyanra ami szervós autóban volt, attól nem lesz szervós a nem szervós autód. Olyanról még soha nem hallottam hogy a légzsák megöregszik és cserélni kell. De javítsanak ki ha tévedek, nem vagyok autószerelő.
Azt ugye tudod, hogy a kormánykerék és a kormánylégzsák két külön alkatrész. Annak ellenére, hogy a légzsák fizikailag bele van szerelve a kormányba, attól az még egy független alkatrész. Azaz tudsz úgy légzsákot cserélni, hogy a kormánykereket nem cseréled. És tudsz úgy kormánykereket cserélni, hogy a régi légzsákot rakod vissza.
Én sem hiszem, hogy 15 év alatt megromlik egy légzsák. Talán 25-30 év alatt igen, de abban se vagyok biztos.
Ha a legkisebb esély is fenn állna arra hogy elromlik, akkor előirnák hogy cserélni kell a légzsákot bizonyos idő után.
De ilyen nincs!!!
A kormánykerék, és a légzsák elbírálása, esetleges cseréje, nem attól függ, hogy:
-valakik "azt mondták"
-attól sem, hogy szerinted "nem valószínű"
-de még az is kevés, hogy "ezért gondoltam".
A szervót meg ne keverd bele, az teljesen más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!