Ismerősömnek jövő Januárba jár le a jogsi szerzési lehetősége, ha e hónapba visszamegy vezetni oktató mellé lehetősége lesz még letenni a forgalmi vizsgát?
Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy jövő Január közepéig érvényes haveromnak a jogsis dolog ,a forgalmin kívül mindene megvan csak annyi a bibi hogy nyár közepén volt vezetni utoljára..Budapesti egyébként a srác..2018. nov. 2. 12:37
11/16 anonim válasza:
Akkor iparkodjon, mert már November eleje van és kb. 1 hónapot fog még tudni vezetni, utána jönnek az ünnepek és pikk-pakk január közepe lesz. Főleg ha még pótórákat is kell vennie és megbukik a vizsgán. Ha még most elkezdi, akkor talán belefér, de akkor aztán tényleg menjen minden nap vezetni legalább 2 órát.
12/16 A kérdező kommentje:
De nem hiszem hogy milliomos lenne hogy napi 2 orát vezessen :D
2018. nov. 2. 16:23
14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem kifutott az időből már...Mondtam neki nyáron hogy keressen oktatót és csinálja meg..Sajnos a 2 oktató teljesen elvette a kedvét az egésztől..
2018. nov. 2. 17:13
15/16 anonim válasza:
Hagyja a fenébe, nem kell mindenkinek jogsi.
Már így is túl sok autós van Budapesten, folyton be van állva a fél város.
Budapesten ráadásul jó a tömegközlekedés, tehát nem jelent nagy hátrányt neki, ha nincs jogsija.
16/16 A kérdező kommentje:
Az meg a másik fele,ha őszinte akarok lenni szerintem Pesten évről évre nehezebb lesz tanulonak lenni mert a sűrű forgalom miatt nem lehet normálisan vezetni..Meg az oktatók nagy része idegbeteg barom..
2018. nov. 3. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!